Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung WD90N740NOA/LE, mașină de spălat performantă cu uscător

Mașina de spălat rufe Samsung WD90N740NOA/LE e una dintre cele mai performante modele de pe piață, doar că aceasta are și uscător. Panoul e control e unul avansat și se poate observa că vi se oferă o mulțime de informații, printre care sunt și funcții care le puteți alege. Avantajul principal al unui astfel de aparat e acela că veți economisi spațiu și face parte din cea mai recentă gama de mașini de spălat. Arată foarte bine și nu sunt mulți producători care să ofere un design mai atrăgător decât acesta.

Aceasta vine cu ușița Add Wash astfel că puteți adăuga rufe uitate la începutul programului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

E un model eficient ținând cont că are o clasă energetică A, dar și la spălare tot e vorba de A. Adâncimea acestui model e destul de mare, motiv pentru care nu poate fi pus chiar sub orice blat din bucătărie.

Funcții sunt destul de importante și sunt ceva mai multe la astfel de mașini: împrospătare cu aer Air Wash, înlăturare pete cu Bubble Soak, Smart Check, spălare și uscare. Puteți controla și depista o problemă cu ajutorului unui smartphone, însă trebuie instalată și o aplicație. Cu alte cuvinte, e vorba de un model Smart care oferă o interfață cu butoane touch, iar aceasta poate fi blocată ca să nu umble cineva la ea (copiii).

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe programe de spălare pentru a putea spăla orice haină, iar rezultatele sunt bune în special dacă alegeți să le și uscați. Din păcate capacitatea de uscare e mult mai mică decât cea de spălare, de aceea unii preferă două aparate în același preț în loc de unul ca cel de sus. Depinde și de spațiul disponibil și de preferințe, însă uscătoarele cu pompă de căldură sunt ceva mai eficiente energetic.

Samsung WD90N740NOA/LE e echipat cu o mulțime de funcții și tehnologii interesante care fac aparatul mai performant și rezultatele mai bune: Eco Bubble (detergentul pătrunde mai bine în țesături), QuickDrive (reduce durata programului și consum de energie), VRT (mai silențioasă) și o rezistență ceramică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu