Samsung WD90N642O2X/LE, maşină cu uscător integrat

Samsung WD90N642O2X/LE e o maşină de spălat rufe modernă care poate fi utilizată de o familie formată din 3-5 membri. pentru ca rufele să fie spălate şi gata de purtat acest aparat vine cu uscător integrat.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat capabil în a spăla şi uscat în 3 ore (spălarea durează 54 minute, iar uscarea 126). Trebuie menţionat că acest lucru e valabil pentru o încărcătură de 4-5kg şi e vorba despre ciclul de spălare şi uscare rapidă.


Păreri pro şi contra

Acest electrocasnic combină o maşină de spălat cu un uscător aşa încât să nu ocupe prea mult spaţiu, să ne ofere rufe gata de purtat şi avantajele unei maşini de spălat rufe.
Aparatul are caracteristica Eco Drum Clean care presupune că aparatul are proceduri prin care e îndepărtată murdăria şi bacteriile. Nu e nevoie de detergenţi pentru această procedură.
Motorul care echipează acest model e unul tip Invertor, iar avantajele unui astfel de motor ar fi durabilitatea (din această cauză e garantat 10 ani), consumul redus de electricitate şi că nu e gălăgios.
Vine cu rezistenţă ceramică (Ceramic Heater), acest lucru presupunând că aparatul are o rezistenţă mult mai durabilă decât cele convenţionale.
Are program rapid de 15 minute, iar pentru reducerea timpului de spălare, în anumite condiţii, are şi Quick Drive care poate reduce timpul de spălare la jumătate.
În cazul în care uitaţi să spălaţi o haină o să vă vină în ajutor Add Wash. Acea uşiţă se va deschide dacă temperatura e mai mică de 50 grade şi permite adăugarea de haine, detergent şi balsam.
E un aparat modern care vine cu caracteristici smart precum controlarea prin Wi-Fi. În acest sens are aplicaţia Q-rator care presupune existenţa unor programe suplimentare, programarea orelor de funcţionare şi altele (funcţia Planificator).
Dimensiunile aparatului nu sunt unele exagerate, fiind vorba despre 69x60x85 axlxî cm. Greutatea e de 81 kg, lucru care face aparatul mai greu de deplasat.

Te-ar mai putea interesa