Samsung WD90J6A10AW/LE, model cu uscător incorporat

Pentru cei interesați de un aparat modern care să arate bine și să fie eficient în spălare și uscare recomand modelul Samsung WD90J6A10AW/LE. E o mașină de spălat rufe care incorporează și funcția de uscător, iar din această cauză e un aparat de tipul 2 în 1.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul are un panou de comandă destul de simplist


Plusuri

Mașina Samsung WD90J6A10AW/LE e una care poate spăla într-un interval de spălat destul de scurt. Mai exact chiar și în 59 minute. De asemenea are și program de spălare rapidă care spală în 15 minute.
Aparatul dispune de 14 programe pentru spălare, printre acestea numărându-se programele specifice fiecărui tip de material, cel rapid (15 minute Quick Wash), îmbrăcăminte culoare deschisă și altele.
E un aparat realizat din materiale de calitate deoarece tamburul e de tip Diamond, rezistența e ceramică (comparativ cu alte modele care o au nichelată) și alte lucruri. Foarte rezistent e și motorul care e de tipul digital inverter.
Clasa energetică e A în cazul spălării cât și centrifugării. Acest lucru se datorează consumului de 6,12 kWh în program standard.
Caracteristicile standard de care multă lume ar fi interesată sunt capacitatea de încărcare de 9 kilograme, cele 1400 rotații și panoul cu touch screen.

Minusuri

Din nefericire nu beneficiază de caracteristica Add Wash, adică acea ușiță suplimentară (pentru spălarea articolelor vestimentare de care ați uitat să le puneți la spălat). Acesta ar fi singurul neajuns.

Concluzii

Pentru cei interesați de un aparat care să facă față cerințelor zilnice și să fie perfect pentru o familie cu 5-6 membri cred că acest model ar fi numai bun.
Datorită caracteristicilor tehnice acest model e unul perfect pentru uz casnic cât și comercial (la un local, pensiune ori altele).
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci trebuie să vă spun că e unul normal de 54 decibeli la spălare și 73 la centrifugare.

Te-ar mai putea interesa