Samsung WD80M4A43JW/LE, mașină de spălat cu capacitate uscător de 4.5 kg

Mașinile de spălat cu uscător costă ceva mai mult decât cea clasică, iar Samsung WD80M4A43JW/LE e una foarte avansată. Doar după cum arată se poate spune că e un aparat deosebit și designul ușii chiar atrage priviri. Aparent pare mai mare acea ușă, dar ea are același diametru ca multe altele. Panoul de control e bine împărțit, astfel că cele mai importante funcții sunt pe marginea afișajului electronic, iar butonul de selectare a programelor e destul de ușor de observat.

Ceva mai ieftin e varianta cu capacitate de 7 kg, dar diferența de preț nu e foarte mare, motiv pentru care mai bine alegeți cea de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Toatele clasele de eficiență sunt foarte bune – A, și nu sunt multe modele care să poată concura cu aceasta. E puțin mai mare decât varianta de 7 kg dar nu depășește adâncimea de 60 cm. Astfel, se poate pune sub blatul din bucătărie că doar mobilierul nu e chiar atât de mic și veți câștiga spațiu.

Uscătorul integrat devine util pentru cei care nu-și permit unul clasic sau nu au loc pentru a-l instala. Până la urmă e la fel de mare ca și o mașină de spălat și prețul e semnificativ mai mare dacă vreți cu un sistem de uscare eficient (pompă de căldură). Evident uscătoarele standard oferă rufe mult mai uscate și capacitatea de încărcare e mai mare de 4,5 kg, cum e la cel de sus.

Păreri pro și contra

Programele de spălare sunt multe și diversificate, dar și tehnologiile sunt importante dacă vreți să aveți rezultate cât mai bune. Sunt prezente funcții care înlătură orice pată și țesătura e protejată. Noua generația scoate mai bine mirosurile din rufe și chiar le dezinfectează doar prin folosirea aerului încălzit. Discutăm de un brand experimentat care inovează, motiv pentru care aparatele sale sunt competitive pe piață.

Samsung WD80M4A43JW/LE are Eco Bubble după cum e menționat iar aceasta va ajuta detergentul să pătrundă mai bine în țesături. Toate tehnologiile prezente pe aceasta sunt pentru a oferi cea mai bună experiență, rezultate bună și a mări fiabilitatea aparatului.

Te-ar mai putea interesa