Samsung WD80K52E0ZX/LE, maşină gri cu uscător

Samsung WD80K52E0ZX/LE este un aparat de tipul 2 în 1 care poate spăla şi usca cantităţi de 8/5kg. Precum alte modele de la Samsung şi acesta vine cu Eco Bubble aşa încât să facă economii de curent prin spălarea cu apă rece (la 15 grade) şi cu bule.
Are şi caracteristica AddWash care presupune că e un aparat care permite adăugarea de haine chiar dacă a început să spele.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se remarcă prin faptul că arată bine şi vine cu multe funcţii utile.
Probabil că se poate vedea din imaginea de alături că e unul de culoare gri şi că nu se deosebeşte dpdv vizual cu o maşină de spălat clasică.


Păreri pro şi contra

Aparatul Samsung WD80K52E0ZX/LE e dotat cu motor inverter care presupune existenţa unui motor durabil, eficient şi silenţios.
Vibraţiile sunt reduse graţie tehnologiei VRT Plus care presupune existenţa unui senzor de vibraţii.
Puteţi purta hainele în 59 minute pentru că acestea sunt spălate şi uscate rapid. În felul acesta economisim timp şi energie.
Rezistenţa e una durabilă pentru că e realizată din ceramică… de aici şi numele de Ceramic Heater+.
Nu e un aparat slim, dar nici nu ocupă mult spaţiu deoarece are dimensiuni 45x60x85 axlxî cm. Greutatea e de 72kg.
Consumul energetic al aparatului e de 6,48 kWh în program standard. Însă, trebuie ştiut că acesta e unul combinat între uscare şi spălare. Clasa de eficeinţă energetică a aparatului e B.
Are mai multe programe printre care aş menţiona cel rapid de 15 minute (Quick Wash), Wash+Dry (59 minute), delicat, lână etc.
Ar mai trebui adăugat că acest aparat poate fi incorporat sub blat. Acest lucru e un mare plus pe partea de aspect.
Pentru igienizare acest aparat are un ciclu de igienizare cu aburi care îndepărtează murdăria persistentă şi 99% dintre bacterii.

Modelul de faţă vine ca un ajutor în gospodărie pentru familiile formate din 3-4 persoane şi care nu au spaţiu special pentru uscarea rufelor.

Te-ar mai putea interesa