Samsung WD80J6A10AW/LE, mașină de spălat cu uscător de 5 kg

Modelul Samsung WD80J6A10AW/LE nu e chiar cel mai performant model dis serie, dar poate că nici nu are sens să vă depășiți cu mult bugetul. Discutăm de o serie care oferă variante cu capacități de spălare/uscare diferite, însă cea de uscare nu poate depăși 6kg. Uscătoarele incorporate nu sunt foarte puternice dar oferă aproape aceleași rezultate ca cele convenționale. Astfel de alegeri se fac în lipsă de spațiu, dar și de buget pentru că un uscător costă mai mult decât o mașină de spălat rufe.

Când discutăm de mașini mai avansate, trebuie luat în calcul că veți benefica de tehnologii ca EcoBubble (detergentul pătrunde mai bine), Air Wash (rufele au un miros mai proaspăt), Bubble Soak (înlăturare pete) și Diamond Drum (tambur special). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Clasele de eficiență la spălare, la consum de energie și centrifugare sunt foarte bune, dar așa se prezintă și celelalte modele din seria WD. Anumite caracteristic ale mașinii pot fi concluzionate și din numele său. E un aparat standard care poate fi pus sub blatul din bucătărie sau în dressing, iar designul e unul destul de plăcut. Văd că se pune accent și pe felul cum arată și una de culoare neagră cu contur cromat dă un plus de eleganță.

Pe lângă tehnologiile care le-am menționat sus, veți avea și un motor Inverter cu garanție de 10 ani, SpeedSpray (clătire mai bună) și rezistență ceramică. E bine să respectați recomandările producătorului, adică v-aș recomanda să consultați manualul de instrucțiuni înainte de folosire pentru că nu e vorba de un model convențional.

Păreri pro și contra

Un număr de programe de spălare mai mare e un plus pentru orice model, dar și funcțiile sunt foarte importante. Puteți verifica orice problemă a mașinii cu funcția Smart Check și un smartphone, astfel veți puteți remedia rapid problema și cu costuri reduse. Nu e mai mare decât o mașină de spălat performantă, iar această poate fi amplasată aproape oriunde.

Samsung WD80J6A10AW/LE are și un program rapid de 15 minute pentru haine puțin transpirate și care nu necesită un tratament ceva mai special. La alte mașini programul e mai lung deoarece nu au aceleași caracteristici.

Te-ar mai putea interesa