Samsung WD70T4046EE/LE, maşină cu uscător şi Eco Bubble

Samsung WD70T4046EE/LE este un aparat de tipul 2 în 1 pentru persoanele care vor haine gata de purtat după spălare. Poate spăla 7kg şi usca 4 în condiţiile în care clasa combinată de eficienţă energetică e B (consum de 5,67 kWh în program standard).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care vine cu Eco Bubble, Digital Inverter şi Air Wash

Păreri pro şi contra

Air Wash presupune igienizarea şi eliminarea mirosurilor fără apă sau detergent.
Eco Bubble e o tehnologie întâlnită la maşinile de spălat Samsung şi presupune spălarea cu rezultate bune la temperaturi mici. Acest lucru se realizează prin transformarea detergentului în bule.
Dacă ai pete persistente pe haine atunci îţi va veni în ajutor Bubble Soak. Aceasta e o funcţie care poate fi activată prin apăsarea unui buton.
Motorul care echipează acest model e unul inverter (Digital Inverter) garantat la 10 ani. Aceste are consum redus de curent, durabilitate crescută şi nivel de zgomot redus.
După cum ne-a obişnuit Samsung şi acest aparat are sertar StayClean care presupune că sertarul pentru detergent va fi mereu curat.
Capacitatea de spălare/uscare face acest aparat unul suficient pentru o familie de 3-4 persoane.
Dacă sunteţi preocupaţi de nivelul de zgomot atunci trebuie ştiut că la spălare e de 54, iar la centrifugare e de 73. Sunt nişte valori normale pentru un astfel de aparat.
Fiind un aparat 2 în 1 nu are cum să fie slim, iar dimensiunile acestuia sunt de 55x60x85 axlxî cm.
Are program rapid de 15 minute (Quick Wash), acesta fiind adecvat rufelor care necesită reîmprospătare sau ceva de genul.
Aparatul Samsung WD70T4046EE/LE este echipat cu caracteristica Drum Clean care presupune că murdăria din tambur va fi îndepărtată în proporţie de 99 procente. În acest aparatul vă va atenţiona când e nevoie să activaţi programul cu acelaşi nume (Eco Drum Clean).

Te-ar mai putea interesa