Samsung WD70J5A10AW/LE, mașină de spălat rufe cu uscător

Mașina de spălat rufe Samsung WD70J5A10AW/LE e ceva mai diferită decât restul și se vede după nume dar și după preț. Cu alte cuvinte, numai e nevoie de un uscător suplimentar deoarece are unul incorporat, însă ca la alte modele capacitatea de uscare e inferioară celei de spălare – 4 kg. Aceasta face parte din seria nouă WD care vine cu Eco Bubble și Diamond Drum. Acestea sunt prezente de ceva timp pe piață și ajută detergentul să penetreze mai bine țesăturile formându-se niște bule de aer, iar țesăturile primesc un tratament special.

Arată foarte bine că doar discutăm de o mașină specială cu funcționalitate superioară (mă refer la uscătorul incorporat). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Discutăm de un model cu capacitate de spălare mare – 7 kg, iar dacă nu aveți cum să uscați rufele, vă recomand un uscător incorporat cum are mașina de mai sus. Rufele sunt stoarse destul de bine că doar are cele mai bune specificații, dar e loc de mai bine.

Cu așa performanțe nu poate fi prea compactă, adică nu face parte din segmentul Slim (cu adâncime sub 45 cm). Se vede după cum arată că e vorba de noua generație, ușa arată foarte bine pe negru, control digital e ușor de folosit și informația e destul de vizibilă chiar și de la distanță.

Orice panoul de control mai avansat are funcție de blocare interfață, semnalizare finalizare program, semnalizare eroare, afișare timp rămas și altele.

Păreri pro și contra

Prezintă și o funcție specială pentru îndepărtarea petelor – Bubble Soak, iar aceasta se selectează ușor de pe panoul de control din partea dreaptă (butonul e poziționat exact pe colț). Tehnologia de dezodorizare + dezinfectare a rufelor e o noutate și e perfectă pentru cei care se parfumează și rufele vor avea un miros plăcut de detergent. Pe toate aparatele cu motoare Inverter veți vedea că se oferă garanție de 10 ani pentru acea componentă, pentru că e fiabilă și, în plus, reduce consumul de energie.

Samsung WD70J5A10AW/LE poate fi verificat cu funcția Smart Check dacă întâmpină probleme, astfel veți repara mult mai rapid aparatul și se reduc costurile de service, dacă e cazul.

Lasă un comentariu