Samsung WD12TP34DSX/S7, 4 motive pentru acest model cu uscător

Samsung WD12TP34DSX/S7 e o mașină de spălat rufe pentru o familie mai numeroasă deoarece are o capacitate de 12 kilograme. Spre deosebire de alte modele aceasta are și uscător integrat, iar din această cauză avem parte de un aparat 2 în 1.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat premium de la un producător cunoscut de toată lumea.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare neagră cu un panou de comandă minim și modern în același timp.

Păreri pro și contra

Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model, iar cele mai importante 4 motive ar fi în rândurile de alături:
1. Cum e în cazul altor modele de la Samsung, și acesta are tehnologii pe baza „Bubble”, adică Eco Bubble, Quick Bubble și Bubble Soak. Ultimul lucru e pentru scoaterea petelor persistente, Quick Bubble presupune reducerea timpului de spălare la 50 procente, iar Eco Bubble presupune economisirea energiei prin transformarea detergentului în bule.
2. E un aparat inteligent întrucât este oferită posibilitatea comandării sale de pe telefon prin funcția AI Control.
3. Distribuirea detergentului e una optimizată mulțumită Auto Dispense. În felul acesta detergentul va trebui pus o dată pe lună.
4. Are tehnologie de igienizare care vine și cu rol de a elimina mirosurile. Aceasta poartă numele de Air Wash și presupune utilizarea aerului foarte fierbinte.

Lucruri neutre ar fi că aparatul nu e unul greu de întreținut întrucât este echipat cu sertar StayClean și program special numit Drum Clean+. Despre acest program trebuie să scriu că e unul care presupune că vor fi păstrate curate ușa și interiorul aparatului. Acest lucru se realizează prin un program special care nu utilizează detergent.

De final trebuie să scriu că acest model e pentru acele persoane care nu au prea mult loc liber și doresc să se orienteze înspre un aparat 2 în 1 cu facilități utile și consum redus de electricitate.
Ar trebuie amintit că aparatul are clasa A la spălare cu un consum de 54 kWj la 100 spălări și clasa F cu consum de 487 kWh la 100 cicluri spălare + uscare.

Te-ar mai putea interesa