Samsung WB700

Aparatul foto digital Samsung WB700 de 14.2MP și de culoare Black (negru) e un model de curând apărut și uite că a ajuns și în magazinele românești. L-ar recomanda aspectul reușit, performanța și posibilitatea captării clipurilor la înaltă definiție. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Ceva similar ca megapixeli ar fi Samsung ST65, dar nu se ridică la standardele lui WB700.

Poze

Am pus câteva imagini pentru a vă putea face o părere despre acest aparat.

Din față
Obiectivul

Specificaţii tehnice

Samsung WB700 are un senzor de imagine de 14 megapixeli care e unul de tip CCD 1/2,33 inci, adică de circa 7,76 milimetri. Aparatul are 16 megapixeli, dar efectiv folosește 14. La partea de zoom are opțiunile still image și play. Opțiunea still image are un zoom de până la 5x (până la 1,5x zoom optic și zoom digital 4x), iar opțiune play are zoom de până la 13,5x. Obiectivul e de tip Schneider-Kreuznach f de 73 milimetri (aproximativ) fiind echivalentul filmului de 35 milimetri. Are stabilizator de imagine dual Ois și Dis. Pe partea de conectivitate are USB, HDMI și composite. HDMI deoarece poate filma HD (ca toate aparatele foto noi și acesta poate filma la rezoluția 1280 pe 720 pixeli). Suportă mai multe tipuri de memorii cum ar fi SD, SDHC și SDXC, iar pozele sunt salvate cu extensia jpeg. Ca toate camerele digitale și acesta are un LCD de 3 inci pe care puteți admira imaginile sau videoclipurile captate.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, prețul e unul acceptabil, poate filma 720p, suportă multe tipuri de carduri și are multe funcții.
Contra: nu filmează Full HD. Faptul că nu filmează 1080p poate fi văzut ca un avantaj deoarece așa nu o să umpleți rapid cardul de memorie.

Preţuri (cel mai mic preţ)

899 lei scriam că este un preț aproximativ care ar putea să-l aibă acest aparat și sper că în momentul de fașă să se fi ieftinit și mai mult. ST65 are tot 14 megapixeli și are un preț pe jumătate și ar fi recomandat celor care vor un aparat foarte ieftin și nu chiar așa de performant.

Concluzie

Dacă nu v-ați putut face o părere despre aparat din poze atunci vă recomand să vizionați clipul de mai jos în care e prezentat acest gadget nou, dar din nefericire video review-ul nu e în limba română.

Te-ar mai putea interesa