Samsung WB2100, aparat foto cu super zoom

În urmă cu ceva luni, la CES 2013 a fost prezentat aparatul Samsung WB2100. Acesta se recomandă prin zoom-ul optic de 35x, posibilitatea de a filma Full HD, ecranul rabatabil, portul HDMI și multe altele. Astfel, la un preţ bun Vezi prețul special de azi », primim un aparat foarte bun pentru amatori cât și pentru profesioniști. Datorită acestui preț foarte mic cred că ne permitem un card Samsung SDHC 32GB, Plus, Class 10 deoarece memoria internă e mică.

Aspect

Din imaginea de alături puteți vedea că e un model negru cu un obiectiv foarte mare, iar datorită acestuia se poate face zoom, iar pozele rezultate sunt de o calitate superioară. Venind cu un ecran de 3 inci și cu posibilitate de rabatare nu trebuie să vă gâbiți când vreți să filmați sau fotografiați ceva. Iar, dacă acest ecran vi se pare prea mic pentru a viziona rezultatul filmării/fotografierii atunci puteți apela la portul HDMI pentru a transfera imaginile pe un televizor HD.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Vine cu un senzor de 16.3 megapixeli care poate capta poze la calitate foarte bună și filme la calitate Full HD și nu oricum, ci cu sunet. Despre memoria internă nu are rost să vorbim deoarece suportă carduri SD, SDHC și SDXC care pot extinde memoria până la 32 giga pe bani puțini.
Despre portabilitate trebuie spus că e foarte bună deoarece poți face până la 200 de cadre cu acest aparat.

Păreri pro şi contra

E un aparat semi-profesional la preț decent, iar acest lucru e demonstrat de caracteristicile sale. Garanție e una bună, iar despre carduri numai de bine deoarece modele compatibile sunt foarte ieftine. Astfel, la puțin peste 100 lei îți poți lua un card de 32 giga cum e Samsung SDHC 32GB, Plus.
Nu-mi prea palce că are o greutate de 500 grame și asta fără baterie. Deci, nu va putea fi purtat în buzunar, dar când vrei calitate trebuie să renunți la unele lucruri.

Concluzie

Dacă ai un buget modic din care vrei să-ți cumperi un aparat care să filmeze foarte bine atunci acest WB 2100 ar fi recomandarea mea. Are câteva elemente ale unui DLSR, printre care aș aminti ecranul rabatabil și obiectivul mare, iar asta e numai de bine. Din clipul de alături puteți vedea mai multe detalii vizuale și un scurt review.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung WB2100, aparat foto cu super zoom”

Comentariile sunt închise.