Samsung WB100, aparat cu 16.2MP la reducere

Actualizare: Samsung WB100 vine în acest moment la un preț de 499 lei, iar tu economisești 200 lei. De banii economisiți poți lua un card Samsung SDHC 32GB, Plus, Class 10.

Articolul din 5.11.2012
Samsung WB100 e un aparat nou de la acest brand și spre deosebire de modelul PowerShot S110 de la Canon, acesta se adresează amatorilor. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și din această cauză cred că oricine și-l poate permite. O alternativă la acest Samsung ar fi Nikon Coolpix L810.
Multă lume se zgârcește la achiziționarea unui aparat foto și face poze cu telefonul, dar pozele realizate cu smartphone-uri nu vor ieși niciodată la fel de calitative ca cele captate cu o cameră. Iar, dacă ești pasionat de domeniul foto atunci nu vei ezita să achiziționezi un aparat bun ca acesta.

Poze

Modelul vine pe negru și mie mi se pare că-l prinde bine. Ecranul e unul mare de 3 inci și o să vă ajute să vizionați pozele ori clipurile direct pe aparat. Obiectivul e unul mai special deoarece are un zoom optic nemaipomenit de mare de 26x care alături de senzorul CCD de 16 MP o să vă ajute să faceți poze calitative.

Din față
Ecranul

Specificaţii tehnice

Aparatul Samsung WB 100 e unul formidabil pentru cei care vor să se inițieze în arta fotografierii. Vine cu un senzor de 16,2MP care e capabil de a capta poze la o rezoluție maximă de 4608 x 3456 pixeli și filme la o caitate HD, adică cu rezoluția 1280 x 720 pixeli. Filmarea se realizează cu sunet, iar dacă obictul se află la o distanță apreciabilă atunci zoom-ul optic de 26x o să vă ajute foarte mult.

Păreri pro şi contra

Pro: alimentarea se face cu baterii AA, patru la număr, iar dacă sunteți undeva în concediu puteți să cumpărați baterii noi în cazul în care cele cu care e dotat aparatul sunt goale; prețul mi se pare foarte mic în raport cu facilitățile oferite; vine cu multe efecte foto; portul HDMI out e prezent și astfel o să puteți afișa imaginile sau clupurile pe un televizor care are HDMI.
Contra: din păcate obiectivul nu poate fi schimbat, dar până la urmă e un aparat de fotografiat de 600 lei, maxim.

Concluzie

Pentru cei pasionați cred că acest aparat ar fi foarte bun în cazul în care nu ați mai avut așa ceva. Cu timpul, cu cât o să fotografiați mai mult și o să deveniți mai experimentați, puteți achiziționa un DSLR. Dar, asta numai dacă intenționați să deveniți profesionist, adică să faceți bani cu pozele dvs. deoarece un DSLR are un preț de circa 3000 lei.

Te-ar mai putea interesa

9 comentarii la „Samsung WB100, aparat cu 16.2MP la reducere”

  1. Da, ai dreptate. Cam asta este adevarul, este accessibil si are niste feautures bune.Imi place ca are obiectiv wide, chiar daca nu il poti schimba. Zoom-ul de 26x iar imaginile nu ies blurate pentru ca aceasta camera are stabilizator de imagine.

  2. Cine poate sa imi spuna despre filmare . Este HD, dar este clara ???? Sau, pare pixelata ???? Multumesc ….

  3. Multumesc foarte mult. M-ati convins ….. indata ce strang banii il cumpar . P.S. : Buna treaba !!

Comentariile sunt închise.