Samsung Wave M S7250

La prima vedere puteți să confundați ușor acest telefon mobil Samsung Wave M S7250 cu un eventual S2, numai că acest Wave e mai mic și nu e la fel de performant. Designul e similar datorită formelor și butoanelor din partea de jos, dar un adevărat cunoscător ar putea face diferența dintre acesta și un S2 „de la 1 kilometru”. Calitatea materialelor nu este aceeași, iar partea din spate e de culoare argintie deci este evident că nu e un smartphone foarte scump și deci nici foarte performant. Alternative la acest model Samsung S7250 ar fi cele două: S8600 Wave 3 și Wave Y S5380. Toate trei vin cu sistemul de operare Bada care nu e unul foarte optimizat motiv pentru care nu e la fel de rapid ca și Androidul. Motiv pentru care va fi mai ieftin decât un smartphone cu specificații apropiate. Probabil va avea un preț de circa 800-900 lei.

Poze

Cam cât e de mare
Spatele

Specificații tehnice

Samsung S7250 e un model ușor care cântărește doar 121 de grame. Acesta vine cu un ecran TFT tactil de 3.65 inci la o rezoluție de 320 cu 480 pixeli. Acest Samsung Wave M S7250 are ca și caracteristici speciale: interfață TouchWiz, accelerometru și senzor de proximitate pentru a economisi baterie dar și pentru a nu obosi ochii reglându-se automat luminozitatea în funcție de intensitatea luminii din jur. Pentru o calitate audio mai bună, acesta oferă tehnologia DNSe care e o prescurtare pentru Digital Natural Sound Engine.

Memoria internă de 150 MB cred că e decentă pentru a stocare câteva zeci de jocuri și pentru câteva melodii și poze. În pachet s-ar putea să fie inclus și un card microSD de 2 giga, dacă nu se poate opta pentru unul de cel mult 32 de giga. Pe partea de comunicații are GPRS, EDGE, WI-Fi, bluetooth 3.0 cu A2DP și 3G cu HSDPA de 7.2 Mbps. PE partea de conectivitate are microUSB 2.0 de mare viteză și jack 3.5 mm.

Camera foto de 5 MP vine cu autofocus, blitz LED, detectarea zâmbetului etc. și poate filma la calitate HVGA cu 30 fps, iar camera secundară e una VGA. După cum am precizat anterior are un sistem de operare Bada versiunea 2.0 care se mișcă decent datorită procesorului de 832 MHz. VIne cu: browser, radio FM cu RDS, GPS cu suport A-GPS, ChatON etc. Acesta va fi disponibil doar într-o culoare ca și restul Wave-urilor noi.

Autonomia acestui Samsung S7250 e de 480 de ore în stand-by și de 6 ore și ceva de convorbiri având un acumulator de 1350 mAh.

Păreri pro și contra achiziției

Dacă Samsung S7250 va fi destul de ieftin nu cred că i-aș putea reproșa ceva, probabil doar la partea de memorie internă care putea fi de cel puțin 3 giga. La partea de design, ar fi arătat mai bine dacă ar fi avut un spate de culoare neagră cu suprafață mată sau aceeași textură.

Concluzie

Acest Wave M S7250 e un model reușit pentru că este ieftin și elegant dar nu e foarte performant datorită procesorului și sistemului de operare.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung Wave M S7250”

  1. Chiar arata ca SII si spatele pare a fi si mai aspectuos dar intervine problema sistemului de pe telefon. Sustin ideea ca mai bine ar pune Android.

Comentariile sunt închise.