Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung VCS 7550

Samsung face aparate foarte fiabile şi alegând un aspirator de la ei nu vei da greş. Iar, dacă vrei ceva portabil atunci îţi recomand un aspirator stick Samsung VCS 7550 care e fără sac şi are la bord filtru HEPA. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi şi din analiza construcţiei o să vedeţi că e foarte asemănător cu Air Force RH8571. Fiabilitaea excelentă se datorează mărcii Samsung şi a garanţiei de maxim patru ani care ne ia o grijă.

Poze

VCS 7550 e fără sac şi e portabil deoarece are acumulator care ţine undeva la jumătate de oră. Designul e unul caracteristic acestui tip de aspiratoare şi va fi uşor de utilizat cu o singură mână. În a doua imagine se poate observa că dacă vreţi să aspiraţi sub un pat atunci puteţi să-l micşoraţi fără mari probleme (pentru a vedea exact cum se transformă într-un aspirator mic vă recomand să-i citiţi manualul de instrucţiuni). Din prima imagine se poate vedea că acest model poate fi lăsat să stea aşa în picioare deoarece nu e neaparat nevoie să îl ţineţi tot timpul pentru a nu cădea.

Aşa arată electrocasnicul

Poate fi adaptat pentru aspirarea sub pat

Specificaţii tehnice

Samsung VCS 7550 este un aspirator vertical sau stick, iar aspirarea cu el se face uscat. Alimentarea se face de la acumulatori şi cum ziceam anterior, ţin destul de mult, încărcarea fiind destul de scurtă. Rezervorul e de jumătate de litru şi nu e nevoie de sac deoarece praful e adunat direct în acest compartiment. Greutatea e un plus deoarece cântăreşte puţin, având undeva la sub 3 kilograme. Filtrul de tip Hepa e unul care garantează că aerul scos de aspirator e filtrat în proporţie de peste 99 procente şi aşa o să fie foarte curat.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă prea mult; vine cu accesorii accesoriu pentru aspirarea în spaţii înguste; zgomotul fiind de 80 decibeli nu e unul exagerat pentru un aspirator; culoarea e una plăcută la fel şi ca designul; poate fi folosit în spaţii greu accesibile şi chiar în maşină deoarece poate fi transformat într-un aspirator mai mic.
Contra: nimic negativ de spus la adresa lui VCS 7550.

Concluzie

Samsung VCS 7550, SS7550 sau Slone e un aparat foarte bun care vien cu multe funcţii suplimentare faţă de modelele similare de la alţi producători. Numele de Slone care i-a fost dat aparatului e cam ciudat şi poate deoarece aparatul e versatil şi vine cu multe „chestii”.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu