Samsung VCC5240S3R

Samsung VCC5240S3R este un aspirator cu sac este un aspirator foarte bun care costă puțin deoarece poate fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Este un model clasic care vine cu sac, iar sistemul de aspirare este unul uscat. Din păcate nu are nici filtru HEPA și astfel se explică prețul foarte mic.

Poze

VCC 5240S3R este un model roșu care nu arată deloc rău și vine cu multe accesorii printre care se numără o perie normală, una mică, tubul de tip telescopic, accesoriul pentru spații înguste și derulatorul automat de cablu. Din imagine nu se vede, însă controlul aparatului se realizează de pe mâner.

Samsung VCC5240S3R
Aparatul

Specificaţii tehnice

Samsung VCC 5240S3R este un aspirator cu filtru care are un nivel de eliminare al reziduurilor de tip micro. Vine cu multe accesorii, pe care le-am enumerat mai sus, iar puterea de aspirare e foarte bună fiind de 410W. Această putere este mult superioară altor modele care costă dublu sau triplu.
Poate fi utilizat și de un copil mic deoarece are o greutate mică de 3-4 kilograme, iar capacitatea de colectare fiind de undeva la 2,4 kilograme nu o să trebuiască să schimbați des sacul. Când o să aspirați, aparatul o să producă un zgomot de maxim 82 decibeli care nu e deloc exagerat.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul fără egal deoarece e unul dintre cele mai ieftine aspiratoare de pe piață; faptul că vine cu sac vă ajută la o curățare mai eficientă a sa; derulatorul de cablu o să vă ajute să adunați aspiratorul mai rapid atunci când o să terminați cu aspiratul; garanția poate fi de maxim 4 ani cu 40 de lei în plus; vine cu un tub telescopic, iar acesta e un plus deoarece există modele care nu au un astfel de tub.
Contra: nu are filtru HEPA care ar fi ajutat la o filtrare mai bună.

Concluzie

Oricine are nevoie de un aspirator, iar VCC5240S3R de la Samsung e bun și ieftin. Schimbarea sacului nu e deloc complicată și de câteva ori pe an va trebui să cumpărați saci care nu sunt deloc scumpi. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece nu vine cu multe butoane, iar schimbarea sacului nu trebuie făcută decât când este plin cu 2,4 kilograme de praf… asta e cam mult.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung VCC5240S3R”

Comentariile sunt închise.