Samsung VCC4790H33

Samsung VCC4790H33 e un model nou de aspirator fără sac care vine cu o putere mare de aspirare, o capacitate decentă de colectare și multe accesorii. Nici nu costă mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar o alternativă similară e Zelmer VC3300.0SK. Îl recomandă brandul, puterea și fiabilitatea (datorată în principal producătorului și garanției).

Poze

În opinia mea modelul VCC4790H33 e unul foarte bun deoarece va putea fi manevrat cu ușurință chiar și de un copil. În susținerea acestei afirmații vin greutatea mică, derulaoturl automat și puterea mare pentru aspirare. E un model albastru, iar din poza de alături se poate vedea cu aproximație componența pachetului, mai trebuie menționat că alte accesorii sunt acel accesoriu pentru spațiile înguste și derulatorul.

Pachetul

Specificaţii tehnice

Nu se poate spune mare lucru despre caracteristicile tehnice ale aparatului fiind unul simplu. Ce contează foarte mult la un aspirator e puterea și nu consumul, ci puterea de aspirare care e de 370W. Aceasta e una dintre cele mai mari de pe piață și o să vă ajute să aspirați tot praful din covor. Un lucru care mă încântă la modelele acestea noi de aspiratoare e faptul că au derulator automat de cablu.
Despre zgomotul produs trebuie spus că e unul mare, dar și normal în același timp fiind de undeva sub 90 decibeli. Știu că e mult în comparație cu alte electrocasnice, dar așa e la aspiratoare.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul bun; scăpați de grija achiziționării de saci; dacă garanția de doar doi ani vă deranjează în vreun fel atunci cred că o să vă ajute extinderea ei la trei ori patru ani… contra cost; tubul e unul metalic ceea ce înseamnă că e foarte rezistent și dacă o să-l scăpați pe jos nu o să pățească mare lucru
Contra: aspirarea e una uscată.

Concluzie

Dacă vrei un aspirator capabil atunci acest model ar fi recomandarea mea datorită excelentului raport calitate/preț. Calitatea ar trebui să fie principalul aspect când achiziționezi un produs și mai apoi prețul. Aste deoarece degeaba dai 100 le ipe un aspirator care se strică tot la două luni ori nu aspiră cum trebuie.

Lasă un comentariu