Samsung VCC4135S37, aspirator cu sac

Samsung VCC4135S37 e un aspirator cu sac foarte bun care vine ca o alternativă la modelele fără sac. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », dar trebuie să vă gândiți că o dată la câteva luni sau o dată pe an (depinde cât de mult aspirați) ar trebui să vă cumpărați saci. Poate vă întrebați care e șmecheria de e așa de ieftin. Păi, e un model clasic cu sac și fără HEPA, dar asta nu o să vă încurce. Dacă vreți neaparat un model similar cu filtrare HEPA atunci vă recomand modelul Bosch BSGL32510.

Poze

Aspiratorul Samsung VCC4135S37 e unul roșu cu o greutate de 4 kilograme. În opinia mea poate fi utilizat cu ușurință de oricine și asta deoarece capacitatea de colectare e mare de circa 3 litri și un cablu de 6 metri care vă vor ajuta să aspirați fără griji undeva la 9,2 metri… ca suprafață de aspirare.

Componenta principală
Componenta principală
Asamblat
Asamblat

Specificaţii tehnice

VCC 4135S37 e un model care aspiră uscat și care nu e dotat cu filtru HEPA, iar acesta din urmă e motivul principal pentru care are un preț așa de mic. Acuma să nu credeți că nu are filtrare deoarece beneficiază de filtrare pre-motor de tip micro. Vine cu numeroase accesorii printre care se numără peria standard, un accesoriu pentru spații înguste, perie mică și derulator automat de cablu. Dacă în momentul de față aveți un aspirator mai vechi atunci mai mult ca sigur că nu are derulator de cablu.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un excelent raport între preț și calitate deoarece la 200 de lei nu cred că o să mai găsiți ceva la fel de calitativ; fiabilitatea e foarte bună deoarece e rezistent și garanția standard e de 2 ani, putând fi mărită la mai mult; accesoriile sunt depozitate în aparat
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă ești în căutarea unui aspirator nou care să fie simplu și eficient atunci modelul de față ar fi recomandarea mea deoarece e foarte simplu de folosit de oricine. Prețul mic îl face incredibil de atractiv la fel ca și brandul care îl realizează. Dacă nu vă descurcați cu utilizarea sa atunci vă recoamnd să citiți manualul de utilizare.

Te-ar mai putea interesa