Samsung VC07M2110SB, aspirator fără sac ieftin și bun

Aspiratorul fără sac Samsung VC07M2110SB arată foarte bine datorită designului compact, combinațiilor de culori, suprafețelor lucioase și compartimentului transparent. Dacă nu ați mai avut un aspirator atât de mic, ci doar unul clasic, trebuie să știți că acesta e la fel de puternic ca un model clasic. Puteți aspira ținând tubul telescopic într-o mână și aspiratorul în cealaltă mână pentru că e foarte ușor – 4.3 kg. Bineînțeles e recomandat să-l țineți pe podea că doar are un tub telescopic suficient de mare și cablul de alimentare e destul ed lung și el.

Arată mai bine decât generațiile precedente, iar turbina e îmbunătățită (numită Anti-tangle Cyclone). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Avantajul principal al unui astfel de aspirator e că nu mai trebuie să cumpărați saci, însă recipientul actual nu e chiar atât de mare și trebuie curățat din când în când. Chiar și filtrul trebuie spălat din când în când pentru ca aspiratorul să-și mențină performanțele. Puteți aspira oricând cu acesta deoarece nu lasă miros în urmă ca și aspiratoarele vechi.

Chiar nu văd de ce ați ține încă la vechiul aspirator, pentru că acesta se descurcă pe orice suprafață și puterea de 700 W suficient de mare. Cablul are derulator automat și poate fi scos cel mult 6 metrii. Deci e suficient să aspirați o cameră mai mare și poate chiar și un hol. Nivelul de zgomot dar și aspirarea depind de treapta aleasă, iar butonul e prezent în partea superioară.

Păreri pro și contra

Sunt numeroase avantaje oferite de acest tip de aspiratoare, dar și acesta e un model deosebit. Acea turbină e una specială deoarece e anti-încâlcire, adică aspirarea e uniformă fără a firele de păr să înfunde prea repede aspiratorul. Cu această caracteristică, aspiratorul va aspira de două ori mai mult dar voi puteți când doriți acel recipient. E chiar ușor de folosit deoarece sunt prezente foarte pune butoane și pictogramele sunt utile.

Samsung VC07M2110SB e unul dintre cele mai noi aspiratoare și poate că ați observat că nu se mai fac atât de puternice. E foarte important ca aparatul să consume cât mai puțină energie dar să nu afecteze rezultatele.

Te-ar mai putea interesa