Samsung VC 4320, aspirator fără sac 350W

Pentru cineva interesat de un aspirato fără sac eu recomand acest Samsung VC 4320 deoarece are un preț mic, iar pe partea de facilități are o putere de aspirare de 350W, o suprafață mare de aspirare și filtru de evacuare micro. pe unele site-uri ma văzut să scrie că filtrarea e una Hepa și că vine cu facilitatea Twin Chamber – o facilitate care ajută la o mai bună colectare a particulelor de praf.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești puțini bani primim un excelent aparat. Cred că cea mai utilă facilitate vă va fi cea de aspirare fără sac deoarece astfel nu o să mai aveți grija sacilor.

Electrocasnicul
Electrocasnicul

Modelul de față e unul de culoare albastră cu dimensiuni fizice reduse și cu o greutate mică (circa 4 kilograme). Capacitatea de colectare e una de 1,3 kilograme, adică foarte mică în comparație cu cea a modelelor cu sac.
Vine și cu derulator automat de cablu, un lucru care o să dovedească util atunci când o să vreți să strângeți cablul.

Lucrurile care o să le apreciezi la el sunt prețul mic de achiziție, existența derulatorului, greutatea de 4,2 kilograme și are o filtrare bine realizată… așa încât să nu elimine praf. Nu trebuie neglijat nici faptul că nu o să aveți vreodată vreun stres legat de achiziționarea sacilor.
Din păcate are și niște minusuri cum ar fi că are o capacitate de colectare de 1,3 kilograme… lucru care face ca dvs să fiți nevoiți să goliți rezervorul după fiecare aspirare… acum depinde și cât de mare e suprafața aspirată.

Modelul acesta e unul pe care eu îl recomand celor care stau la bloc ori au o casă mică. Dacă stați la bloc nu trebuie să vă faceți griji legate de zgomot deoarece are un nivel de zgomot de 80 dB care nu e deloc deranjant… dacă o să aspirați pe timp de zi.
Din preview-ul alăturat vă puteți face o părere despre cum arată acest aspirator și cum puteți să-l utilizați.

Te-ar mai putea interesa