Samsung UE78HU8500L, TV 78HU8500L

Samsung UE78HU8500L e un televizor modern cu ecran de 78 inci (asta vine vreo 198 centimetri) care vine ca o alternativă la 55HU8500. E cel mai tare televizor al momentului deoarece are un ecran foarte mare, suport 4K, un design splendid și oferă o imagine de cea mai bună calitate.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată excelent, ci se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba de vizionarea unui meci la calitate HD ori a unui film 4K. Pentru a vă face o părere despre cum arată vă recomand imaginea de alături, iar la final am pus un clip care prezintă principalele facilități oferite de acest model.

Televizorul curbat
Televizorul curbat

Niște specificații care te-ar interesa ar fi ecranul de 78 inci, tunerul triplu, rezoluția 3840×2160 (UHD) și suportul 3D. Normal că vorbim despre un televizor Smart, dar din păcate nu are sistem de operare Android. Totuși e un sistem foarte avansat… știm cu toții că partea smart de la Samsung e cea mai avansată de pe piață.
Vine cu porturi cum ar fi wireless, LAN, HDMI, iar pentru Skype are cameră integrată. Majoritatea televizoarelor noi nu au cameră integrată și trebuie să o cumperi separat, însă asta nu e cazul la acest TV de top deoarece, după cum spuneam, are cameră integrată. 😉

Avantajele achiziționării unui astfel de TV ar fi aspectul imaginii (faptul că e curbat ajută la o mai bună vizualizare a imaginii), că e fiabil, că e compact (porturile sunt integrate într-o unitate separată așa încât televizorul să fie subțire) și sunetul calitativ (la televizoarele acestea noi sunetul nu e prea bun deoarece difuzoarele sunt mici, dar în cazul acestui model vorbim despre o ieșire de sunet de 60W).
Dezavantajele ar fi prețul cam mare și că nu vine cu Android.

De final pot spune că acest model e unul foarte aspectiv și cu niște dotări care nu le întâlnești la alte mărci ori modele. Cu el poți vedea meciuri la cea mai bună calitate, iar filmele Blu-ray se vor vedea și ele bine deoarece acest aparat are o rezoluție mare.
Am pus alături un preview al funcțiilor aparatului.

Te-ar mai putea interesa