Samsung 48H5203AW, Smart TV UE48H5203

Samsung 48H5203AW sau UE48H5203 e un televizor nou care are un ecran de 48 inci și soft smart. Astfel, rezoluția 1920×1080 pixeli e numai bună pentru vizionarea filmelor pe ecranul de diagonală 121 centimetri. Cred că-ți poți da seama că acest TV se adresează în special celora care vor un aparat cu ecran mare și cu soft care să-ți ușureze accesul la divertisment/informație. Mai mult are și suport pentru wireless (e Wireless Ready) așa încât să-l poți conecta la net fără cablu.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foarte aspectuos și care are suport dts pe partea de sunet. Puteți vedea din imaginea de alături cum arată vizual, iar din preview-ul de la final se poate vedea și mai bine. Comparativ cu seria de anul trecut (2013) puteți vedea că are un design schimbat, dar la interior e tot cam același lucru… la un preț inferior.

TV-ul
TV-ul

Niște specificații care ar trebui precizate ar fi ecranul mare de 48 inci (121 centimetri), că are tuner digital dublu, portul LAN (pentru net) și softul smart. Pentru conectarea diferitelor aparate ai la dispoziție HDMI (două la număr), iar dacă vrei să-l conectezi la Internet fără a utiliza un cablu atunci îți recomand să cumperi un adaptor wireless deoarece aparatul acesta suportă așa ceva (numai să fie un adaptor compatibil de aici).

Plusurile modelului acesta ar fi diagonala modică (nu e exagerat de mare și nici mică), costul de achiziție bun, că e Smart TV și disponibilitatea porturilor HDMI (aceste porturi pot fi utilizate pentru conectarea unui player extern cu Android ori a ceva de genul).
Din păcate nu are adaptor wireless integrat în pachet, dar conectarea la net se poate face și prin intermediul unui cablu și a portului LAN.

Deci, dacă te interesează un televizor care să arate bine, să ofere facilități smart și să poată fi utilizat ușor atunci modelul de față ar putea fi o variantă foarte bună.
Dacă te interesează cum arată atunci alături poți vedea mai bine cum arată acest televizor.

Te-ar mai putea interesa