Samsung UE40D6530

Acest televizor LED 3D Samsung UE40D6530 (cunoscut și sub codul 40D6530) de 101cm e varianta puțin mai mare a lui 37D6500. Deci nu veți găsi diferențe majore între ele, cât despre preț, e cu vreo 200 lei mai scump. Spre deosebire de modelele clasice acesta are Smart Hub deci puteți interacționa cu diverse aplicații pe de pe acesta, să navigați pe web și să vizionați conținutul media preferat. Spre deosebire de modelul prezentat anterior, acesta re difuzoare de 15 W fiecare și o diagonală mai mare, iar pentru o diferență așa de mică de preț cred că merită. Se poate concluziona că are toate tehnologiile necesare și spun asta deoarece face parte din seria 6000. Deci dacă aveți un living spațios și un televizor ca acesta i-ar da un plus de eleganță, nu văd de ce nu optați pentru acesta. UE40D6530 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Per ansamblu
Acasă

Specificaţii tehnice

Are un display de 101 cm sau 40 inci iar acesta e însoțit de tehnologia 3D și de un panou Ultra Clear. Acest ecran ar o rezoluție Full HD, tehnologie de conversie în 3D, Clear Motion Rate de 400, 3D HyperReal Engine, contrast de tip Mega și Wide Color Enhancer Plus. Deci puteți viziona filmele preferate în mod 3D chiar dacă e numai 2D (se datorează și faptului că are conversie din 2D în 3D). La capitolul audio acest Samsung UE40D6530 are două boxe incorporate de 15 W fiecare care vor furniza o calitate audio excelentă (sistem Down Firing) fără a avea un sistem audio performant. Deasemenea, are dts 2.0, SRS TheaterSound HD, Full Range, Dolby Digital Plus și Dolby Pulse.

Pe partea de tuner, recepție și transmisie Samsung UE40D6530 are sistem TV, PAL, NTSC, SECAM, intrare antenă de 75 ohm coaxial și tuner TV DVB-T/C. Vine cu următoarele porturi: rețea (RJ-45 și wireless), intrare PC, trei USBuri 2.0, intrare video composite, Scart, patru porturi HDMI, ieșire audio digitală, slot CI, mufă jack de tip mini etc. Ca oricare alt model din acest segment și acesta re o mulțime de caracteristici speciale: Apps, Search All, ConnectShare, Web Browser, Anynet+, EPG, Social TV, Skype etc. Nu are rost să le enumăr pe toate deoarece are aproximativ toate dotările care le căutați pentru un „televizor deștept”.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are player multimedia incorporat (Connect Share), e un Smart TV cu Smart Hub, arată foarte bine, diagonala e satisfăcătoare pentru orice tip de persoană, consum mic, subțire, se poate naviga pe web prin intermediul softului instalat și se pot viziona în mod 3D filme fără a fie 3D (le convertește).

Minusuri: putea fi mai ieftin.

Concluzie

Acest TV LED 3D Samsung UE40D6530 e recomandarea mea pentru cei care sunt în căutarea unui model de 101 cm și am pus și un clip cu un model foarte similar:

Lasă un comentariu