Samsung UE37C5000

Acest televizor LED Samsung UE37C5000 e un TV de 94 centimetri de top și vine ca o alternativă la UE32C5000. Costă undeva la 2390 lei și l-ai cumpăra deoarece e un HDTV LED, are o diagonală de 94cm, este wireless ready și deoarece are o mulțime de funcții utile.

Poze

Acasă
Cu tecomandă

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Păreri pro şi contra

Pro: are LED BL, diagonala e mare, este un internet TV, e un produs de calitate de la producător, iar designul este unul destul de reușit.
Contra: prețul mi se pare cam mare pentru un televizor, dar are toate dotările posibile.

Specificații tehnice

Acest Samsung UE37C5000 este un TV LED cu două difuzoare de 10W fiecare care au caracteristici superioare de sunet cum ar fi prezența unui woofer, Dolby Pulse, DTS 2 și altele. Ecranul e unul iluminat cu leduri, are o diagonală de 37 inci (94 centimetri), rezoluția este de 1920 pe 1080 pixeli, deci claritatea imaginii este Full HD și imaginea este wide (16 pe 9).
Are tuner DVB-T și DVB-C, iar player-ul multimedia integrat este de asemenea foarte util.
Pe partea de conectori îi are cei mai importanți cum ar fi 4 HDMI-uri, Scart, DVI, LAN și altele. Prin LAN poate fi conectat la Internet. Trebuie să știți că este un televizor Wireless Ready și poate fi conectat la Internet și prin wireless, nu doar prin LAN.
Ca niște caracteristici speciale trebuie să menționez că are căutare automată de canale, clonă pe USB a listei cu canale, Allshare, Anynet+, electronic program guide, un tuner picture in picture și altele.

Concluzie

Acest televizor cu LEDuri Samsung UE37C5000 e unul dintre cele mai bune LED-uri ale momentului deoarece are toate dot[rile posibile, mai puțin 3D.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung UE37C5000”

  1. Am acasa acest televizor de 2 zile si nu reusesc sa il conectez la Internet prin nici o metoda.Poate fi asta o greseala de fabricatie sau nu gasesc eu Netul???

Comentariile sunt închise.