Samsung 32F5000, TV LED UE32F5000

Samsung UE32F5000 (cunoscut ca Samsung 32F5000 la unele magazine) e un televizor LED nou de 80 cm care face parte din o serie nouă care nu e una cu Smart TVuri. Poate fi găsit și sub numele de UE 32F5000 sau doar 32F5000, însă trebuie să știți că e vorba de același model. Dacă vreți ceva mai ieftin, există modele din seria F4000 sau modele care sunt de mai mult timp pe piață. Având în vedre că a apărut de câteva zile, cu siguranță se va mai ieftini. Pot spune că diagonala nu joacă un rol prea important ci claritatea imaginii și sunetul. Acesta are CMR 100 Hz dar și alte caracteristici video care îmbunătățesc imaginea (le voi enumera mai jos). Pe partea de audio are DTS și difuzoare de 10 W fiecare, dar și alte caracteristici interesante. Cât despre preț, e unul foarte bun dar cred că putea fi puțin mai mic. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că arată ca și modele predecesoare, poate sunt câteva finisaje mai diferite, dar în mare parte arată identic. Dacă nu vreți să ocupe prea mult loc pe o masă atunci îț puteți pe un suport de genul Hama 96039, 10-42″ (25-107cm).

Din lateral
Din lateral
Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Pe partea de imagine, 32f5000 oferă o diagonală de 80 cm, rezoluție 1080p, CMR 100 Hz și câteva caracteristici speciale (HyperReal Engine, filtru zgomot digital și suport mod Natural). CMR-ul e important deoarece menținea imaginea clară chiar dacă se schimbă brusc (în cazul filmelor și jocurilor). La capitolul sunet oferă Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse, difuzoare de 20W, DTS, ajustarea automată a volumului etc.

Alte dotări ale sale sunt playerul multimedia incorporat, tuner TV (DVB-T/C, CI+), Analog, player multimedia cu redare media (chiar și filme) și diverse porturile. Porturile sunt importante când vreți să conectați un PC, un player sau o consolă la acesta. E vorba de: USB, două HDMIuri, compozit, slot CI, Scart etc. Are și alte caracteristici speciale dar care nu sunt la fel de importante ca și cele menționate anterior.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu player multimedia prin USB (deci se pot viziona filme fără cabluri sau alte dispozitive conecta la acesta), sonorizare excelentă, calitate impresionantă a imaginii, DTS (pentru filme Blu-ray) etc.

Minusuri: nu și-l permite oricine (cu siguranță se va mai ieftini pe parcurs).

Concluzie

Acest Samsung UE32F5000 e un televizor care oferă caracteristici video și de sunet foarte bune. Am pus un clip cu prezentarea a noilor serii de televizoare de la acest producător.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung 32F5000, TV LED UE32F5000”

  1. Televizorul asta e bun pana se strica.
    Il am de aproape 11 luni si e a 3-a oara cand il duc in service pentru aceeasi problema… panoul lcd mort (negru, nu se vede nimic pe ecran).
    Nu sunt deloc multumit de acest produs, fapt pentru care am cerut inlocuirea lui sau banii inapoi.

Comentariile sunt închise.