Samsung 32F4000, televizor LED 80 cm

Dacă ești în căutarea unui televizor care să ofere o imagine de calitate și care să aibă o diagonală medie atunci modelul 32F4000 (cod UE32F4000) ar fi un model de la Samsung foarte bun. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi , iar pe acești bani primim un televizor cu player ConnectShare, rezoluție HD (1366×768 pixeli), suport DTS și multe altele. Eu nu cred că o să ocupe prea mult loc pe o masă, dar dacă sunteți o persoană care vreți să-l puneți pe perete atunci ar trebui să vă orientați înspre un suport TV de genul Hama 96039, 10-46″ (25-117cm), 1 stea, L, 60kg.

Aspect

Designul e unul nou, oarecum asemănător uni monitor. De la distanță zici că e monitor și nu televizor, iar asta e așa deoarece e foaret subțire. Dacă-i luați jos standul atunci o să cântărească undeva la 5.2 kilograme.

Televizorul

Televizorul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Caracteristici tehnice

Acest model Samsung UE32F4000 e unul destinat Europei și de aceea caracteristicile tehnice sunt diferite față de cele ale UN 32F4000 sau alte derivații. Vine cu un ecran LED a cărui rezoluție e de 1366×768 pixeli, rezoluție numai bună pentru filmele HD. Poate că vă deranjează că nu e Full HD, dar dacă vă uitați de la 2-3 metri la TV atunci nu o să mai vedeți vreo diferență de calitate.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu suport pentru o paletă largă de fișiere media și are chiar și suport pentru sunet DTS; tunerele TV sunt digitale; diagonala e una numai bună pentru camere mici sau chiar și mari deoarece e una medie; vine cu o garanție standard de 2 ani la care se poate adăuga extra garanție; vine cu porturi de generație nouă cum ar fi HDMI și USB.
Contra: nu e smart TV.

Concluzie

Modelul de față e o variantă foarte bună pentru vizionat filme luate de pe Internet sau posturi TV în format digital. Faptul că nu suportă rezoluție 1920×1080 nu e un dezavantaj deoarece posturile TV emit doar digital, iar pe Internet cele mai populare filme sunt cele 720p.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Mircea

    Era interesant de specificat cat e consumul de curent. Banuiesc ca e foarte mic, dar oricum.

Adaugă un comentariu