Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung UE26C4000

Acest televizor LED Samsung UE26C4000 vine ca o alternativă de 26 inci (66 centimetri) la Samsung UE22C4000 şi costă undeva la 1199 lei.

Poze

În cutie

Expus

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Păreri pro şi contra achiziţiei

L-ai cumpăra deoarece imaginea afişată este una foarte bună (l-am văzut expus într-un magazin şi imaginea era mai bună de cât la LG-uri sau Philips-uri), este LED, are o diagonală destul de mare, are HDMI (chiar 4), e HD, are un format al imaginii de 16 pe 9 şi intrare USB.
Contra achiziţiei acestui Samsung UE26C4000 ar fi faptul că nu este un TV de 66 centimetri cu cel mai mic preţ şi nu are suport Full HD.

Concluzie

Acest televizor LED Samsung UE26C4000 este unul care aparţine unui brand, afişează o imagine foarte clară, dar costă cam mult.

{ 5 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Flori

  Avand in vedere ca este Led eu nu cred ca este cam scump. L-am cumparat si nu regret ca am dat cu 3 milioane mai mult decat pe unul care e doar Lcd.

 • Naşul

  Într-adevăr este puţin mai scump decât un LCD normal, dar imaginea are o calitate mai bună şi contrastul e de vreo 10-100 ori mai bun.

 • Maria P.

  Nu ma asteptam ca un Samsung sa fie chiar asa de bun deoarece am cativa prieteni carora le-au picat televizoarele de pe perete deoarece nu le-au ancorat bine.
  Am unul asemanator de 26 de inch si pot spune ca de 2 luni nu am vreo problema cu el. L-am pus pe perete si copii se joaca la Xbox pe el.

 • Giusi

  Nu am avut probleme cu el. Singurul lucru care m-a deranjat la el a fost faptul ca nu suporta toate filmele mkv.
  Maria P., nu stiam ca se poate monta pe perete dar am sa incerc sa-i cumpar un suport si sa-l pun pe perete.

 • dinu cornel

  Eu ăl am de 4 ani… absolut nici o problemă de aproximativ 1 an fiica mea ( aproape 3 ani) âlbutonează la greu a si sa nu uit telecomanda a cazut de la et.3 nu a pătit nimic merge in continuare la fel de bine eu sunt foarte mulțumit de el.Vă pup.

Lasă un comentariu