Samsung TU8372, televizor smart cu ecran curbat

Televizorul TU8372 e unul modern disponibil în două variante de diagonală: 138 și 163 centimetri. E un televizor smart cu hardware bun și software avansat – Tizen OS.
De la început trebuie să scriu că e un televizor recent cu ecran curbat așa încât imaginea să se vadă mai bine din orice unghi.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern ca funcționalitate și cu multe dotări utile.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul arată foarte bine, iar culoarea sa e una gri închis.

Păreri pro și contra

Aparatul TU8372 e prezent în variantele 55TU8372 și 65TU8372 așa încât să aveți o diagonală după bunul plac.
Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta, iar principalele ar fi alături:
– Hardware-ul e unul de generație nouă, fiind vorba despre ecran 4K și procesor quad core suficient de puternic pentru ca totul să fie fluent.
– Software-ul e unul foarte bun deoarece are sistem de operare Tizen și suport pentru diverse aplicații, printre care pentru Netflix, Youtube etc.
– Poți viziona conținut din multiple surse deoarece are tuner digital DVB C/S2/T2 și multiple opțiuni de conectivitate (HDMI, LAN, wireless ac, USB etc).
– Consumul energetic e unul redus, fiind vorba despre clasa G cu un consum de 116 kWh la 1.000 ore.
– Imaginea de una de calitate superioară datorită faptului că are rezoluție 4K, tehnologie HDR și alte tehnologii de îmbunătățire a imaginii.

Din păcate sistemul de operare nu e la fel de avansat precum Android, dar e utilizabil. Are aplicații și o să vă descurcați cu el.

Acest aparat e pentru acele persoane care vor un aparat modern pentru sufragerie și cu ajutorul căruia să poată viziona conținut din diverse surse.
Per ansamblu se va dovedi mai mult decât suficient pentru cei mai pretențioși.
Ar trebui să fac mențiunea că e superior unui Philips cu procesor dual core.

Te-ar mai putea interesa