Samsung TU7172, televizor cu imagine 4K cu HBOGo

Seria de televizoare Smart 4K Samsung TU7172 oferă funcții și specificații excelente la un preț excelent, iar dacă vă doriți anumite dotări, veți vedea că sunt și serii ceva mai avansate. Generația 202 oferă un design modern cu ramă foarte subțire, dar și tehnologii foarte avansate. În pachetul software nu lipsesc aplicațiile de streaming Netflix, YouTube și HBOGo, care sunt și cele mai populare.

Acesta este disponibil în mai multe variante și cel mai mic este cel de 43 de inci care e perfect pentru un dormitor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Specificațiile tehnice se mențin indiferent de diagonala ecranului și veți fi mulțumiți chiar și de cea mai mică variantă. Din păcate, variantele cele mai mari din serie oferă același sistem audio și nu e de ajuns pentru o cameră foarte mare, însă poate v-ați gândit la un soundbar sau un sistem potrivit pentru un TV.

Sunt numeroase caracteristici speciale de imagine și indicatorul de calitatea a imaginii este mare 2000 PQI (în caz că creți să-l comparați cu modele mai vechi).

Păreri pro și contra

Acest brand oferă cele mai bune televizoare de pe piață, la cele mai bune prețuri. Tehnologiile incluse măresc numărul de culori, detaliile și claritatea imagine, dar și conținutul trebuie să fie cât mai bun (recomandat 4K). Sonorizarea este excelentă cu acele difuzoare de 20W și se poate îmbunătăți experiența cu un soundbar de la același producător. Cu ajutorul standului, puteți ordona și scunde cablurile care pleacă de la TV. Să nu uităm că oferă AirPlay 2 pentru posesorii de gadgeturi Apple, iar conținutul media poate fi vizionat mai ușor pe TV. Nu vine cu telecomandă Smart cum vedem la alte TV-uri deoarece nu are bluetooth (folosește o conectivitate diferită).

Samsung TU7172 poate fi montat pe perete cu un suport compatibil (VESA 200 cu 200) și va arăta excelent datorită designului minimalist care nu este prezent la televizoarele de dimensiuni mic sau mult mai accesibile. Acesta are clasă energetică A, deci consumul e foarte scăzut și nu trebuie să vă îngrijorați dacă e pornit multe ore pe zi. Poate ascultați și viziona destul de des clipuri cu muzică de pe Youtube.

Te-ar mai putea interesa