Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU, aparat de aer condiționat pentru 35 mp

Aparatele de aer condiționat din noua generație prezintă filtre ceva mai eficiente – antibacterian, anti-alerginc și cu auto curățare (când opriți funcția de climatizare praful și umiditatea sunt îndepărtate cu un ventilator). Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU face parte dintr-o serie nouă cu un design în formă de triunghi, astfel intră și iasă un flux ceva mai mare de aer și în filtrul se află la exterior pentru a fi îndepărtat ceva mai ușor. Chiar dacă nu e accesibil, aș putea spune că prețul e unul justificat.

Designul e unul modern și chiar arată bine cu acea linie albastră, adică e o combinație interesantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E ideal pentru o suprafață maximă de 35 mp, indiferent de funcția de climatizare aleasă – răcire sau încălzire. Capacitatea acestui aparat e una de 12000 BTU care e valoarea maximă și aceasta diferă în funcție de treapta aleasă de voi. Nu e nevoie de telecomandă dacă aveți aplicația compatibilă instalată pe telefon și linkul vă este oferit pe ambalaj (în general, e un cod QR).

Raza de acțiune a tehnologiei WiFi e mai mare decât în cazul telecomenzii dar e utilă și acea telecomandă dacă sunt mai multe persoane prin casă și telefonul îl purtați cu voi mai tot timpul. Instalarea se face doar cu o firmă autorizată iar dacă nu vă grăbiți serviciul nu costă mult.

Păreri pro și contra

E evident că discutăm e un model mai special în acest buget și se poate vedea cel mai bine după numărul mare de caracteristici speciale: 2 Step Cooling, Good Sleep, Comfort Cool, Quiet, Fast Cool. Bineînțeles, acestea sunt funcții de răcire care pot fi utile în anumite situații. E de apreciat indicatorul care vă atenționează că filtrul trebuie curățat și sunt foarte puține modele ca și acesta. Depinde și cât de curat e aerul din locuință, poate trebuie curățat filtrul doar o dată pe sezon.

Samsung AR12NXWSAURNEU nu e singurul model cu o astfel de construcție, mai sunt și variante cu capacitate de climatizare diferită, iar prețul nu poate fi mult diferit pentru că tehnologiile sunt cam aceleași.

Te-ar mai putea interesa