Samsung Triangle AR09NXWSAURNEU, AC clasa A++ de tip smart

Samsung Triangle AR09NXWSAURNEU e un aparat de aer condiționat premium din seria Triangle. E numit așa deoarece are un design de triunghi pe lateral. UN astfel de design permite un debit de aer mai mare (să iasă și să intre).
Fiind dotat cu Inverter înseamnă că AR09NXWSAURN/EU face economie de curent de până la 50 procente.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat cu un filtru avansat (Easy Filter Plus) și multiple funcții care ne fac viața mai ușoară. Trebuie ținut conținut că aveți nevoie și de cineva care să vă instaleze aparatul, iar câteva recomandări sunt aici.


Pro

Modelul AR09NXWSAURNEU e unul care nu doar arată bine, ci și unul care poate acoperi o suprafață mare de până la 25 mp. În acest fel e numai bun pentru un apartament cu două camere.
Nu e un aparat gălăgios pentru că unitatea interioară are un nivel de zgomot de 19-37 decibeli în funcție de treapta aleasă (ventilatorul are 5 trepte).
Capacitatea acestui aparat e una de 9000 Btu și din această cauză poate acoperi o suprafață de 25 mp. Debitul de aer fiind de 558 mc pe oră.
Aparatul e unul eficient energetic deoarece vorbim despre clasa A++ la răcire și de un consum energetic de 820W. Un mare impact asupra consumului redus de energie o are și inverterul de tip Digital Inverter 8 Pole.
Filtrul e unul mai mult decât bun deoarece vorbim despre un model Easy Filter Plus. Acesta are proprietăți anti alergice și anti bacteriene.

Contra

Nu are vreun minus. Poate doar că nu e disponibil și pe alte culori în afară de alb. Dacă vă uitați aici poate descoperiți și alte culori de AC-uri de la Samsung.

Concluzie

Modelul acesta se adresează persoanelor interesate de un aparat care să arate bine și care să facă o atmosferă cât mai plăcută.
Aparatul e unul care-și face treaba repede prin funcția Fast Cool, iar apoi se adaptează la Comfort Cool pentru a menține o temperatură optimă. Acest procedeu e unul automat.

Te-ar mai putea interesa