Samsung T28C570, monitor/TV LT28C570EW de 28 inci

În cazul în care nu ai prea mult loc în cameră atunci ar fi o idee foarte bună să te orientezi înspre un monitor cu tuner TV precum e acest monitor/TV LED VA Samsung LT28C570EW (Samsung T28C570 e codul scurt). Probabil v-ați dat seama din codul său că e vorba despre un model de 28 inci care e ideal pentru filme HD și Full HD.
E ecranul perfect deoarece are până și caracteristica ConnectShare Movie care presupune că aparatul dispune de player incorporat pe USB care poate reda o multitudine de tipuri de fișiere, inclusiv *.mkv.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim unul dintre cele mai bune monitoare de acest fel care există în acest moment pe piață. Normal că are tuner DVB-C/T, iar difuzoarele sunt unele de o calitate superioară.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații trebuie menționat că acest model are un ecran de 28 inci (adică 71 centimetri), rezoluție Full HD (1920×1080 pixeli) și un timp de răspuns decent – 6,5 milisecunde. Nu e un monitor de gaming, ci unul multimedia, iar din această cauză nu e perfect pentru jocuri.
Dacă nu o să aveți prea mult loc pe birou atunci o să-l puteți monta pe un perete prin intermediul unui suport, iar dacă vă faceți griji că are un consum prea mare de curent atunci trebuie știut că are un consum de 31W ceea ce nu e mult deloc.

Lucrurile care o să le apreciați la el sunt multitudinea de porturi, aspectul plăcut, imaginea calitativă și playerul multimedia. Samsung a făcut o foarte bună treabă cu aparatul acesta deoarece suportă vizionarea canalelor HD, iar în acest sens o să vă ajute CI+.

Dacă te interesează un monitor bun care să poată fi utilizat pe post de televizor atunci ar trebui să-ți îndrepți atenția înspre un model precum acest Samsung. Pentru o persoană neavizată acest model e un televizor datorită faptului cum se prezintă.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată și ce poate am pus un clip mai jos. Mi-ar fi plăcut să pun unul în engleză, însă doar asiatice am găsit.

Te-ar mai putea interesa

8 comentarii la „Samsung T28C570, monitor/TV LT28C570EW de 28 inci”

 1. Intradevar pare ok ca monitor cu tuner TV. Ar putea fi un best buy daca ar ajunge undeva la 999,99 ron si nu esti impatimit al jocurilor. Eu insa cred ca o sa il iau si asa.
  Care sunt diferentele intre T28C570 si T28C570EW? Ce inseamna EW?

 2. Nu cred să scadă prea curând prețul. Poate înspre sfârșitul anului, dar atunci o să fie disponibil doar la magazine fantomă… că la magazinele cunoscute astfel de monitoare trec repede.
  E același monitor. Codul normal e cu EW la sfârșit, însă magazinele trunchiază codul pentru a îl face mai ușor de reținut.

 3. Nici eu nu cred ca o sa scada pretul prea repede, de aceea am zis ca o sa il iau oricum.
  Sunt putin confuz pentru ca in descrierea produsului la EMAG timpul de raspuns este 5 ms, iar pe alte 2-3 siteuri acelasi monitor care are in componenta numelui EW are timpul de raspuns 6,5 ms GTC.

 4. Codul normal al monitorului trebuia să fie cu EW (LT28C570EW). Pe site-ul producătorului toate modelele cu tuner TV au EW la final.
  Timpul de răspuns e de 6,5 ms GTG… conform producătorului. Deci, pe site-ul de care zici au uitat să copieze și cifra 6.

 5. Va rog imi spuneti si mie ce tara tr.sa setez pt.fregventa digitala la cablu in reteaua RDS. Va multumesc.

 6. Deranjez cu o întrebare, dacă se cunoaște durata de viață a tv led Samsung ?
  Am fost dotat cu un tv Samsung, seria 5500 și după 5,5 ani s-au cam terminat placa de baza. Oare toate rezista atât sau eu am avut acest ghinion. Nici producătorul nu mai executa piese de schimb. Mulțumesc pentru tot !

Comentariile sunt închise.