Samsung T27B750

Monitorul/TV LED Samsung T27B750 e primul model cu Smart Hub a acestui producător. Deci chiar dacă nu e unul TV, poate fi un bun Smart TV pentru birou iar funcționalitatea sa e una superioară. Dacă nu vă doriți Smart Hub (pachetul cu aplicații și internet), atunci alternative sunt suficiente, dar eu vă recomand modelul de 24 de inci deoarece e mai accesibil (cu vreo 400 lei). Ar fi păcat să nu vă luați un astfel de monitor în special că are un design elegant și e oferit într-o combinație  excelentă de culori (alb cu negru). Design-ul e unic pentru modelele acestui producător iar atunci când îl folosiți ca și un TV, vă recomand un HDD extern deoarece playerul multimedia incorporat are Connect Share (poate reda fișiere media prin USB). T27B750 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia
Așa arată

Specificații tehnice

Displayul său măsoară o diagonală de 27 inci deci  e suficient de mare pentru a viziona filme pe el, în special, dacă vreți să vedeți un filme Full HD. Caracteristicile tehnice ale ecranului sunt: contrastul dinamic Mega DCR, unghiurile de 170 și 160 de grade, tehnologia LED etc. Nu aveți nevoie de boxe alături de acesta deoarece are două difuzoare de 7W fiecare. Puteți să vă luați un 5.1 sau 2.1 dacă vreți o sonorizare mai bună sau poate vă place foarte mult să ascultați muzică.

Porturile acestui model Samsung T27B750 sunt multe și voie enumera doar câteva: 2 HDMIuri, două USBuri, composit, component, LAN, audio 3.5 mm, căști, slot CI, WiDi etc. Cu Wi-Di puteți conecta monitorul wireless la  paratul dorit. Consumul de 60W mi s-a părut cam mare dar până la urmă e vorba de un monitor/tv. Vine și cu AllShare, ConnectShare, WLAN, browser web, Smart Hub etc. Sunt caracteristici care nu pot fi găsite pe monitoarele obișnuite, însă la Smart TVuri, acestea sunt cele standard.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: îmi place design-ul dar piciorul putea fi ceva mai mic, Smart Hub, conector WiDi, o mulțime de porturi (diversificate), difuzoare de 7W și preț oarecum decent.

Minusuri: nu are tehnologie 3D și consum cam mare.

Concluzie

Acest Samsung T27B750 e unul dintre puținele monitoare care pot fi folosite și ca televizoare, însă la acesta e vorba de un Smart TV datorită pachetului de aplicații și software-ului preinstalat. Am pus și o prezentare a acestui monitor și puteți observa cât de bine arată față de monitoarele Samsung obișnuite.

Te-ar mai putea interesa