Samsung T27A550

Un monitor/TV de tip LED destul bun oferit de Samsung este acest monitor/TV LED Samsung T27A550 care vine cu o diagonală de 27 de inci și o rezoluție Full HD. Se adresează celor care se mai uită din când în când și la TV dar nu doresc două ecrane ci unul compact și bun. Poate fi folosit atât la un PC, laptop sau chiar și consolă deoarece are conectori în acest sens. Vine cu multe tehnologii pentru ca acest gadget să fie unul performant. T27A550 are un preț bun Vezi prețul special de azi » iar dacă aveți un buget mai mic puteți opta pentru un Samsung T23A550, sau din contră dacă nu vă prea uitați la TV și aveți un buget generos atunci puteți opta pentru unul 3D ca Samsung S27A950.

Poze

Așa arată
Mai de aproape

Specificații tehnice

Ecranul acestui model este unul LED cu a diagonală de 27 de inci. Acesta are o luminozitate de 250 cd/mp, rezoluție Full HD de 1920 cu 1080 pixeli, aspect 16 pe 9, contrast de 1 milion la 1, unghi de vizibilitate de 170 de grade pe orizontală și 160 de grade pe verticală. Având în vedere că este și televizor, are Tuner TV, două boxe integrate de 3 5 W fiecare și montare pe perete de tip VESA (20 cm cu 10 cm).

Pe partea de conectori T27A550 are două intrări HDMI, RF in, VGA și USB. Vine cu caracteristici speciale ca: Picture-In-Picture, Auto Volume Leveler, Auto Channel Search, Clock & On/Off Timer, Sleep Timer, Dolby Digital cu dts 2.0, SRS TheaterSound, Anynet+ (HDMI-CEC), Sleep Timer, Caption (Subtitrare), Auto Power Off, ConnectShare (USB 2.0), Digital Noise Filter și Game Mode.

T27A550 are o greutate de circa 4.7 kilograme și 5.6 kilograme cu stand și consumă în jur de 65 de W.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: acest monitor/televizor LED Samsung T27A550 arată foarte bine, este destul de performant, are o diagonală generoasă, recent apărut, este LED pentru un contrast mai ridicat și culori mai vii, preț competitiv și provine de la un producător bun.

Ca minusuri: prețul pute fi mai mic.

Concluzie

Acest monitor/Televizor LED Samsung T27A550 se adresează celor care nu petrec tot timpul în fața PC-ului ci se mai uită și la știri sau emisiuni TV. Nu este un model ideal pentru jocuri deoarece are un timp de răspuns de 5 ms dar face față cu brio multor provocări.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung T27A550”

  1. Ar fi foarte bine daca ai pune specificatiile corecte – ex audio pe site la samsung este 2x5W; iar daca iei specificatiile de la emag atunci verifica cu specificatiile oficiale ale producatorului. Daca scrii un review macar sa fie corect – pe specificatiile producatorului nu cele de la diverse magazine – care se stie mai si gresesc (cateodata intentionat)

Comentariile sunt închise.