Samsung T24B750

Acest monitor/TV Samsung T24B750 e o alegere bună dacă nu tindeți spre unul prea mare sau cu tehnologie TV. Însă, trebuie să știți că există un model similar însă e de 27 inci. Nu știu dacă ar avea rost să dați în plus vreo 400 de lei pentru o diagonală ceva mai mare. Oricum, amândouă sunt la fel de bune deoarece au cam aceleași ieșiri și sunt Smart TVuri. Sunt primele din acestă nouă categorie iar Samsung e primul producător care oferă astfel de monitoare. Deci puteți naviga de web, accesa servicii web prin intermediul aplicațiilor sau să vizionați filme Blu-Ray (are DTS 2.0). Puteți naviga pe web fără să porniți PC-ul și să vizionați filme de pe Youtube sau alte siteuri. T24B750 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia
Așa arată

Specificații tehnice

Samsung T24B750 are un display LED dar nu e unul cu panou IPS, de aceea unghiurile de vizibilitate sunt de doar 170 și de 160 de grade. Diagonala sa  măsoară 24 de inci și vine cu o rezoluție potrivită – Full HD. Timpul de răspuns de 5 ms e decent pentru utilizare obișnuită dar și pentru filme sau jocuri. Restul caracteristicilor sunt după cum urmează: luminozitate de 250 cd/mp, contrast Mega DCR, aspect wide etc. Având în vedere că e și TV, e normal să vină cu tuner TV și boxe. Dar nu vine cu orice boxe, ci de 7 W fiecare (nu mai aveți nevoie de alte boxe).

Porturile sale sunt următoarele: două HDMIuri, VGA, două USBuri, căști LAN, slot CI, jack 3.5 mm etc. Observ că nu vine cu WiDi ca și al cel de 27 inch, dar și așa nu cred că ați fi folosit acel conector. Consumul de energie se situează la 44W , iar pentru că are un picior mai mare, cântărește vreo 6 kilograme. Caracteristicile sale speciale sunt multe că doar e un Smart TV: Connect Share, Anynet+, PIP, TheatrSound HD, browser web, WLNA, Dolby Digital +, MHL și Smart Hub.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Smart TV și monitor, navigare web, socializare, redarea conținut media… toate fără PC sau media player.

Minusuri: nu e chiar accesibil și nu e 3D.

Concluzie

Acest Samsung T24B750 e un gadget de ultimă generație cu un design pe măsura prețului și cu care nu veți de greș. Spre deosebire de predecesoarele, acestea au spate și picior de culoare albă , iar restul e pe negru. Pentru un plus de eleganță s-a optat pentru suprafețe lucioase. Jos puteți vedea cum arată modelul de 27 inci, care nu arată cum mult mai diferit de acesta (doar diagonala diferă).

Lasă un comentariu