Samsung T24B350

Monitorul/TV Samsung T24B350 e unul dintre cele mai bune modele de pe piață deoarece are o diagonală de 24 inci, intrare, un design interesant, HDMI, DTS 2.0 și player media prin USB. Deci spre deosebire de predecesoarele, oferă posibilitatea vizionării filmelor Blu-ray sau doar 1080p de pe memorie USB. E o modalitate ușoară de a viziona filme, asculta muzică sau pentru a viziona fotografiile preferate. Nu știu cât de utilă e o astfel de caracteristică deoarece PC-ul sau laptop în țineți doar în apropiere. E o soluție 2 în 1 și datorită faptului că are 2 HDMIuri, îl puteți conecta chiar și la o consolă. Puteți opta și pentru rate fixe dacă nu aveți bani și aveți nevoie urgent de el. Spun asta deoarece acest monitor T24B350 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Pachetul
Pachetul
Monitorul asamblat
Monitorul asamblat

Specificaţii tehnice

Displayul său LED are o diagonală generoasă – 24 inci, astfel că rezoluția sa poate fi decât una Full HD. Alte caracteristici de imagine a acestui monitor sunt: timpul de răspuns de 5 ms, luminozitate de 250 cd/mp, aspectul lat și altele. Ca și facilități oferă difuzoare de 3W fiecare și tuner TV incorporat. Dacă nu vă permiteți acest model, există alternativa monitor+tuner tv (care îl puteți lua ulterior) sau un model de 21.5 inci. Însă, un model cu tuner incorporat vă ajută să scăpați de niște cabluri și nu veți pierde  spațiu pe birou.

La capitolul porturi are: port VGA, două HDMIuri, un USB 2.0 și component. Puterea maximă consumă e de circa 40W. Caracteristicile speciale ale acestui model sunt: DTS 2.0 și SRS TheaterSound. Cu alte cuvinte, nu le găsiți la orice monitor și am observat că doar acest producător le oferă. Ca oricare alt monitor mare, poate fi montat pe perete cu ajutorului un kit de montare (75 cu 75 mm).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu player multimedia integrat, două HDMIuri, are DTS 2.0, SRS TheaterSound ( oferă o sonorizare excelentă), difuzoare suficient de puternice etc.

Minusuri: nu prea am ce să-i reproșez.

Concluzie

Samsung T24B350 e un model de tip „single use”, adică se adresează doar unui utilizator de aceea e și 2 în 1. În recomand celor care nu vor un televizor mic în special că nu oferă rezoluție FullHD iar calitate nu e aceeași. Jos am pus un clip cu despachetarea sa și puteți să vă faceți o idee despre cum ar arăta în realitate:

Lasă un comentariu