Samsung T24A550

Un nou monitor-televizor este acest monitor/TV Samsung T24A550 de 24 inch care e foarte asemănător cu T24A350 sau B2230HD. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi îl recomandă preţul care e modic, ecranul cu o diagonală mare, tehnologia LED înglobată, rezoluţia optimă care e perfectă pentru filmele Blu-ray, timpul de răspuns care e decent, luminozitatea mare (specifică ecranelor cu leduri), caracteristicile speciale (cum ar fi Anynet+) şi multe altele.

Poze

Expus
Acasă

Specificaţii tehnice

Diagonala lui Samsung T24A550 e de 24 inci, iar ecranul e unul cu format 16 pe 9. E un monitor/TV cu tehnologie Full HD, şi ecran iluminat cu leduri şi din această cauză are un contrast foarte mare de un milion la 1. Timpul de răspuns de 5 milisecunde nu e mare lucru, dar e bun. Datorită faptului că T24A550 are rezoluţia de 1920 pe 1080 pixeli, acesta poate reda fără pierderi de detalii filmele Blu-ray şi jocurile de pe console sau PC. Poate reda sau reproduce undeva până la 16 milioane de culori, iar intensitatea luminoasă e de 250 candele pe metru pătrat. Unghiurile de vizibilitate orizontală/verticală ale lui Samsung T24A550 sunt normale, adică de 170 pe 16 grade. Ca porturi şi conexiuni are D-Sub, HDMI, USB, TV (digital şi analog), deci cam tot ce ai avea nevoie de la un televizor sau monitor. Are integrate boxe, tuner TV şi un player pe USB care prin funcţia Connect Movie Share poate reda mai multe fişiere media de pe stick-urile de memorie USB. Greutatea lui T24A550 are o greutate de circa 5 kilograme şi trebuie să ştiţi că-l puteţi monta şi pe perete prin VESA 75 pe 75 milimetri. Sunetul este unul de foarte bună calitate deoarece are DTS 2, dar nu se aude chiar aşa de tare deoarece difuzoarele sunt de 3W fiecare.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, are tuner TV digital, nu costă mult.
Contra: difuzoarele nu sunt chiar aşa de puternice, are doar două HDMI-uri, iar timpul de răspuns putea fi mai mic.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1249 lei este un preţ aproximativ pentru Samsung T24A550 care este un monitor de excepţie. Din câte am văzut pe Internet acest preţ este cel mai bun şi nu cred că o să găsiţi ceva mia bun în perioada următoare. Samsung T24A350 este o alternativă cu un preţ similar şi despre detaliile tehnice trebuie să spun că şi ele sunt cam aceleaşi.

Concluzie

Acest monitor/TV LED Samsung T24A550 e unul de excepţie şi are chiar şi player multimedia integrat care poate reda o multitudine de fişiere multimedia, dar nu ştiu dacă sunt probleme cu unele fişiere mkv.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung T24A550”

  1. Salut, diferenta fata de T24A350 este facuta de urmatoarele caracteristici: Dolby Digital +, SRS, dts, Digital Out Magic Picture Controls. In ghidul de utilizare sunt date si conditiile de redare ale unui fisier mkv. Toate cele bune si spor, faci o treaba foarte buna !

Comentariile sunt închise.