Samsung T23C350, monitor cu tuner TV

Samsung T23C350 e un monitor cu tuner TV integrat care este numai bun la vizionat filme, canale TV și pentru jocuri. Din păcate nu are suport 3D, dar ecranul e unul de 23 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli care e foarte bun la filmele Full HD.
Deci, dacă vrei un monitor cu unghiuri foarte bune de vizibilitate, culori bune și foarte multe porturi atunci acesta ar fi o recomandare din partea mea.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani noi primim un monitor de top cu porturi de tip analog cât și digital. Din imaginea alăturată puteți observa că arată precum un HDTV, doar că piciorul e ceva mai lung.

Monitorul
Monitorul

Pe partea de specificații are ecran de 23 inci cu rezoluție 1080p, un timp de răspuns foarte bun, iar unghiurile de vizibilitate sunt excelente pentru filme. Tunerul TV va facilita vizionarea posturilor TV, iar acesta nu e oridecare ci e unul digital… monitorul având chiar și suport pentru slot CI. Tunerul digital o să faciliteze vizionarea posturilor TV la calitate HD, adică 720p.
În ciuda capabilităților sale puterea consumată nu e deloc mare deoarece e de 50W.

Lucrurile pozitive la acest model sunt unhiurile maxime de vizibilitate, consumul mic de curent, porturile disponibile, boxele calitative și timpul mic de răspuns.
Nu era rău dacă ecranul avea panou IPS și dacă rezoluția era de tip Retina, dar e bine și așa.

Concluzia mea referitoare la acest periferic e că e un aparat 2 în 1 foarte bun. Mulți dintre cei care optează pentru un astfel de model o fac pentru a face mai mult loc în cameră deoarece știm cu toții că un aparat ocupă mai puțin loc decât două. Iar, acesta având suport VESA poate fi montat pe perete pentru a ocupa 0 (zero) spațiu în cameră. 😉
Mi-aș fi dorit să postez și un clip cu acest aparat pentru a vedea mai bine cum arată, însă din imaginea pusă sus puteți observa că e vrba despre un monitor care arată foarte bine. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu tehnologia, acest monitor arată ca un televizor.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung T23C350, monitor cu tuner TV”

  1. Așadar, monitorul suportă rezoluția de 1080p dar Tunerul ce vine încorporat în el nu decodează și 1080p?

  2. Păi transmisia TV digitală e HD (720p). Nu cunosc vreun post TV digital care să transmită Full HD (1080p).
    Deci, filmele 1080p luate de pe ‘net vor fi afișate la 1080p, iar transmisiile TV vor fi afișate la maxim 720p.

Comentariile sunt închise.