Samsung T23A550

Un ecran de tip monitor/TV performant şi ieftin este acest monitor/TV LED Samsung T23A550 care are o diagonală de 23 de inci şi o mulţime de tehnologii pe o calitate mai bună a imaginii. Poate fi o alegere bună pentru cei care folosesc atât PC-ul cât şi TV-ul. Acesta este o soluţie 2 în 1 cu economisire de spaţiu şi bani. Iar dacă aveţi şi o consolă hardware atunci este o soluţie 3 în 1 cu condiţia că doar dumneavoastră folosiţi monitorul/TV. Spun asta pentru că are port HDMI, rezoluţie Full HD şi un timp de răspuns bun de 5 ms. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi deci vine cao alternativă ceva mai mică şi mai ieftină la modelul de la acelaşi producător numit Samsung T27A550. Samsung T23A550 are un design elegant cu suprafaţă neagră-lucioasă mult asemănător cu cel al modelelor din aceeaşi serie T.

Poze

Așa arată
Mai de aproape

Specificații tehnice

Display-ul LED are o diagonală bună de 23 de inci şi o rezoluţie Full HD de 1920 cu 1080 pixeli. Deci este un ecran destul mare pentru vizionarea filmelor preferate în format Blu-Ray dar şi atunci când vă jucaţi jocuri. Mai are un timp de răspuns de 5 ms, o luminozitate de 250 de cd/mp, aspect imagine 16 pe 9 şi un unghi de vizibilitate maxim de 170 de grade pe orizontală şi 160 de grade pe verticală. T23A550 vine cu TV Tuner şi două boxe integrate de 3 W fiecare că doar este şi televizor. Ca şi conectori are: intrare audio, USB, composit, VGA şi port HDMI. Ca şi caracteristici speciale Samsung T23A550 are: ConnectShare (USB 2.0), Anynet+ (HDMI-CEC), Media Player şi Picture-In-Picture. Are un consum de 55 W, are o greutate de circa 5 kilograme şi vine cu telecomandă.

Păreri pro și contra achiziției

Este un monitor şi televizor cu ecran LED, specificaţii tehnice bune pentru un aşa preţ. Are un design foarte reuşit şi un finisaj excepţional. Un ecran de 23 de inci poate fi numai bun pentru cei care nu beneficiază de mult spaţiu. Din păcate acest monitor/televizor LED Samsung T23A550 nu este chiar ieftin, deci preţul putea fi unul ceva mai bun. Cu timpul se va mai ieftini în caz că nu beneficiaţi e suma respectivă.

Concluzie

Acest monitor/Televizor LED Samsung T23A550 se adresează persoanelor care nu au un buget prea mare şi doresc un ecran compact şi bun de la un producător cu renume.

Te-ar mai putea interesa