Samsung T23A350

Un monitor/TV destul de ieftin, elegant și bun oferit de cunoscutul producător de electronice Samsung este monitorul/TV LED Samsung T23A350. Acest model vine cu o diagonală de 23 de inci, o rezoluție mare de tip Full HD și două intrări HDMI. O alternativă ceva mai mare (de 24 de inci) și puțin mai scumpă ar putea fi un model T24A350, iar un monitor ieftin (deoarece are o diagonală mai mică) ar putea fi un T22A350. Ambele arată la fel diferența dintre cele două o veți găsi doar la diagonală (1 inci) și la contrast.Mai are și alte intrări dar HDMI-urile sunt cele mai importante intrări deoarece oferă o calitatea mai bună imaginilor. Vine cu sistem de montare VESA (7.5 cu 7.5 cm) pentru montarea sa pe perete. Are un preț bun Vezi prețul special de azi »..

Poze

Expus
Acasă

Specificații tehnice

Display-ul este unul de 23 de inci de tip LED. Are aspect 16 pe 9, un timp de răspuns de 5 ms, rezoluție Full HD de 1920 cu 1080 pixeli, unghi de vizibilitate de 160 de grade pe verticală și 170 pe orizontală, luminozitate de 250 cd/mp și un contrast de 50 milioane la 1. Deci ideal pentru vizionarea de filme Blu-Ray de pe PC, laptop sau player.

Samsung T23A350 vine cu boxe integrate de 6 W, montare VESA și TV Tuner. Pe partea de conectori Samsung T23A350 vine cu RF in, două HDMI-uri, intrare audio pentru PC, ieșire audio digitală, component, composit și VGA. Ca și caracteristici speciale oferă: Clock & On/Off Timer, Teletext (TTXT), Picture-In-Picture, Anynet+ (HDMI-CEC), Sleep Timer, Media Player, Auto Power Off, Caption (Subtitle), Eco Mark, Digital Noise Filter, ConnectShare (USB 2.0), Game Mode, Auto Channel Search și Auto Volume Leveler. Toate acestea pentru a face mai ușoară și mai plăcută utilizarea sa.

Greutatea este de 3.6 kilograme și de 4.3 kilograme cu stand. Deci nu este greu de transportat și cu siguranță nu va ocupa mult loc. Consumul de energie este destul de mic (50 W) că doar este un LED, până la 40% mai puțin decât un LCD clasic.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: ar fi toate caracteristicile speciale, design-ul, produs de un producător bun, există și câteva alternative bune dar acesta ar fi cea mai bună alegere.

Ca minusuri: prețul putea fi undeva la 900 lei.

Concluzie

Samsung T23A350 se adresează celor care nu doresc un ecran simplu ci unul compact pentru vizionarea emisiunilor, filmelor și știrilor preferate.

Te-ar mai putea interesa