Samsung T22A300

Acest monitor/TV Samsung T22A300 e unul de 21.5 inci cu Tuner TV, rezoluție Full HD, HDMI și bineînțeles boxe incorporate. E un gadget care probabil v-ar interesa în special dacă aveți un TV mai vechi pe acasă și un monitor LCD (sau chiar CRT). Poate fi considerat o soluție 2 în 1 (accesibilă) în special dacă nu sunt alte persoane care vor folosi TV-ul sau monitorul din camera dumneavoastră. Defapt e vorba de un LCD LED deoarece nu e foarte subțire, contrastul dinamic e mare dar nu ca și la monitoarele LED iar consumul său ajunge pe la 45 W. Dar la un așa preț veți beneficia de cea mai bună rezoluție în special că ecranul nu e foarte mare și de 2 porturi HDMI. Deci se poate conecta atât un PC (prin VGA sau HDMI) cât și o consolă hardware. Dacă aveți de gând să folosiți toate porturile sale, nu văd de ce nu optați pentru acesta. T22A300 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Expus
Acasă

Specificaţii tehnice

Display-ul său e e unul de 21.5 inci (ca S22B300H) și prezintă următoarele caracteristici tehnice: timp de răspuns 5 ms, rezoluție 1080p, contrast dinamic de 1 milion la 1, luminozitate de 250 cd/mp și aspect wide. Toate aceste caracteristici vă vor fi de folos atunci când vizionați filme iar pentru jocuri există un mode special care trebuie ales. Având în vedere că e și TV, e normal să vină cu boxe de 3 W fiecare, tuner digital DVB-T/C, HDMI și SCART. Mai precis are două porturi HDMI și un port VGA.

Ca și caracteristici speciale Samsung T22A300 are: PIP, timer, suport USB pentru muzică și fotografii (jpeg și mp3), SRS TheaterSound, EPG, Dolby Pulse și Dolby Digital +. Nu am ce să-i reproșez deoarece vine cu toate dotările de care aveți nevoie însă nu e accesibil pentru oricine.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un USB care e ideal atunci când vă lipsește un USB liber la PC, ideal chiar și pentru pasionații de jocuri datorită ieșirii HDMI și timpului de răspuns mic (consolă), are un design plăcut și e oferit de un producător de încredere.

Minusuri: putea fi mai accesibil.

Concluzie

Acest Samsung T22A300 e mai mult decât un monitor clasic ci e unul funcțional datorită porturilor sale și poate fi folosit ca și un televizor normal în special e însoțit de o telecomandă. Pentru a vă face o idee despre acesta, am postat un clip cu despachetarea sa:

5 comentarii la „Samsung T22A300”

  1. Si pana la urma, m-am convins ca nu are conector vga, pt ca modelul prezentat in clip este din seria 5 si nu modelul T22A300

  2. Nu are VGA, ci HDMI. În mod normal în pachet e livrat și un adaptor HDMI-DVI, dar asta depinde de magazin și de ce variantă comercializează, adică o variantă cu sau fără adaptor.

Lasă un comentariu