Samsung T19C300, monitor/TV LED de 47 cm

Monitorul LED Samsung T19C300 poate fi folosit ca și televizor deoarece are tuner TV. Are un design destul de plăcut și e similar cu cel al unui monitor. Poate fi folosit ca și monitor deoarece are intrările video necesare și o imagine FullHD. Nu poate fi considerat a fi un monitor simplu deoarece are tuner TV, redare USB și altele. Are un timp de răspuns excelent pentru cei care vor să încerce jocuri ori să vizioneze filme. Caracteristicile speciale sunt destul de utile ținând cont că nu le veți găsi pe oricare alt model. Există multe monitoare/TV doar că majoritatea sunt mai mari, deci și mai scumpe.

Nu oricine și-l poate permite deoarece nu e un monitor clasic și ieftin. Poate fi folosit ca și televizor iar caracteristicile speciale sunt corespunzătoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

E un gadget cu funcție monitor și iluminare LED (e prezentă cam la toate monitoarele). Pe partea de sunet nu prea am ce să-i reproșez. Are difuzoare puternice, DTS etc. iar pe partea de imagine, caracteristicile tehnice sunt similare cu cele ale unui monitor. Ecranul măsoară o diagonală de 47 cm iar imaginea e 1080p că doar dorește a fi un monitor. Totuși sunt multe monitoare de 18-19 inci care sunt doar HD sau HD+.

Timpul de răspuns de 2 ms e destul de bun pentru cei pasionați de jocuri ori filme. Restul caracteristicilor sunt foarte bune și nu le voi enumera. Tunerul e de tip DVB-T/C deci poate recepționa posturi HD. Playerul integrat poate reda conținut media dar am observat că are și MHL (e util doar dacă aveți un telefon compatibil). Are destule porturi și doar televizoarele Smart au mai multe.

Plusuri: are imagine 1080p, redare USB, MHL, compact, ieftin, multe porturi și altele.
Minusuri: nu prea sunt multe.

Samsung T19C300 e cel mai mic model din seria C300 care e destul de bună. Îmi plac monitoarele mici deoarece prefer să mă uit la filme pe un ecran mai mare (un televizor) și calitatea imaginii e superioară. Arată exact ca și celelalte modele din serie doar că acesta are o diagonală diferită. Bineînțeles, diagonala monitorului poate afecta prețul său dar nu uitați și de performanțele sale.

Te-ar mai putea interesa