Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung ST65

Un aparat foto foarte bun de la acest producător este acest Samsung ST65 care vine în două culori negru şi argintiu. Caracteristicile speciale ale acestui model ar fi stabilizatorul digital de imagine, Smart Auto, carcasa subţire, zoom-ul optic de 5x, senzorul de 14 MP şi înregistrare HD sau 720p cu 30 fps. Bineînţeles vine cu detectarea automată a feţei, zâmbetului şi clipitului, dar şi cu Beauty Shot/Self Portrait pentru portrete excepţionale. Vine ca o alternativă mai performantă la modelele Samsung ST30 şi Samsung ES9 care costă şi ceva mai puţin. Are un preț bun Vezi prețul special de azi şi vine cu acumulator propriu şi cablu USB.

Poze

În mână

Ecran LCD

Specificaţii tehnice

Pe partea de imagine are un senzor de 14.2 MP de tip CCD 1/2.33″ care poate realiza fotografii de tip jpeg de până la 4320 cu 3240 pixeli și stabilizator digital de imagine. Are un zoom optic de 5x și unul digital de 3x. Distanța de focalizare minimă est de 5cm, cea normală de la 80 cm iar la macro e de circa 1 metru. Blitz-ul este unul integrat și nu există posibilitatea instalării unui blitz extern. Pe partea de control a fotografiei Samsung ST65 are balans alb, sensibilitate ISO de la 80 la 3000 sau Auto, diverse efecte foto, detectarea feței și declanșare automată. Toate aceste caracteristici pentru ca fiecare fotografie să fi unică și reușită. Samsung ST65 poate filma până la calitate HD cu sunet și înregistrarea poate fi salvată ca fișier mp4. Ecranul ar eo diagonală de 2.7 inci și este unul de tip LCD. Memoria internă este de 19 MB și poate fi mărit cu un card micro SD. Pe partea de conectivitate are uSB 2.0 și NTSC / PAL (Audio-Video).

Vine cu acumulator de tip BP70A de 740 mAh. Este un gadget compact care are o greutate de numai 110 grame, deci este și portabil.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Samsung ST65 arată foarte bine, vine cu multe caracteristici utile, este portabilă și compactă după cum și trebuie. Aparatele foto mai vechi nu veneau cu filmare HD însă acesta oferă această posibilitate. Deci nu trebuie să cumpărați neaparat o cameră video pentru a înregistra un eveniment ci o puteți face și cu acesta la o calitate video decentă. Din păcate nu nu vine cu o husă cadou.

Concluzie

Acest aparat foto Samsung ST65 este o soluție inteligentă și spun așa pentru că este ieftin și bun. Alternative există însă la prețuri mai mari și nu prea are rost să optați pentru o altă marcă deoarece acest gadget este suficient de performant și are un preț modic deci pentru buzunarul oricui.

{ 7 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • achim

  La … gasiti acest aparat la un pret foarte avantajos. Stiu asta pentru ca am cautat ceva asemanator si l-am vazut si pe acesta, printre altele.

 • Naşul

  Şi preţul prezentat de mine e destul de accesibil.

 • IOAN

  Unde este cel mai ieftin?As vrea sa achizitionez unul neparat…
  PT achim este intrebarea
  eventual un mesaj privat cu magazinul cel mai ieftin
  Multumesc frumos

 • Naşul

  Cel mai ieftin e la 379 lei.

 • horia

  ……am facut o gata am pierdut cablu de alimentare …de unde pot achizitiona unu

 • catalin

  Chiar daca scrie in specificatiile tehnice ca filmeaza in format MP4 pacat ca asta nu poate sa faca,in rest e OK

 • suciu elena

  M-ar interesa un cablu de date pentru aparat foto samsung model ST65. L-am cumparat fara cablu . La ce pret l-as putea obtine ?

Lasă un comentariu