Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung ST30

Dacă sunteți fan Samsung și sunteți în căutarea unui gadget pentru realizarea de fotografii și nu doriți un telefon pentru că este prea scump atunci optați pentru acest aparat foto digital Samsung ST30. Acesta e un aparat de 10 MP cu zoom optic de 3x și filmare VGA. Acesta este unul dintre cele mai mici aparate foto deci este unul compact și performant. Pentru extinderea memoriei puteți alege un card de 8 giga de tip microSD. Are un preț bun Vezi prețul special de azi iar dacă beneficiați de ceva mai mulți bani atunci puteți opta pentru un Samsung ST65 sau un Samsung ES9. Toate cele trei arată cam la fel, dar dacă vreți unul mai bun cu siguranță trebuie să scoateți ceva mai mulți bani din buzunar.

Poze

Din față

Ecranul

Specificații tehnice

Samsung ST30 are un senzor de 10.1 MP de 1/3 inci de tip CCD. Acesta fotografiază până la rezoluția maximă de 3264 cu 2448 pixeli iar fișierele foto pot fi salvate ca jpeg. Vine cu stabilizator digital de imagine (DIS). Are un zoom optic de 3x și vine cu blitz integrat. Viteza obturatorului poate fi setate în diverse moduri chiar și automat, iar distanța de focalizare de la 5 la 80 cm în mod macro și spre infinit cu modelul normal de fotografiere.

La capitolul control al fotografiei Samsung ST30 are balans alb, sensibilitate ISO, efecte foto, diverse presetări, declanșare automat și detectarea feței. Toate acestea pot fi setate în diverse feluri sau chiar și automat. Poate filma la calitate VGA cu sunet în format video avi. După cum am precizat anterior, blitzul este unul integrat și poate fi setat și el după preferințe. Ecranul este unul LCD cu o diagonală de 2.4 inci.

Pentru mai multă memorie, puteți opta pentru un card de tip microSD deoarece are slot pentru acest tip. Pe partea de conectivitate are interfață  USB 2.0 și Audio-Video (NTSC, PAL). Are acumulator de tip BP70A. Are o greutate de numai 86 de grame.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: are funcție de reportofon, este un gadget compact, specificații tehnice foarte bune, are acumulator propriu și are un preț imbatabil.

Ca minusuri: nu are o husă inclusă, dar nu prea este un dezavantaj pentru că poate fi introdus cu ușurință în buzunar datorită dimensiunilor reduse.

Concluzie

Un aparat foto de tip digital ca acest Samsung ST30 este o soluție inteligentă pentru cei care au plănuit o mică excursie iar bugetul nu le prea permite multe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu