Samsung ST 77

Vine vara și ai nevoie de un aparat foarte bun cu care să surprinzi momentele importante. Cred că acest aparat foto digital Samsung ST 77 s-ar descurca de minune deoarece are un senzor de 16.1MP și vine în două culori: black și silver. Normal că poate filma 720p, iar obiectivul e capabil de zoom optic de 5x. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu cred că e un model scump, iar garanția de 2 ani care poate fi mărită până la 4 e o dovadă a faptului că ST 77 e un aparat de calitate. Nu e deloc greu de folosit deoarece butoanele sunt mari și ergonomice, neexistând posibilitatea să apeși pe alte butoane din greșeală.

Poze

În imaginea de alături sunt prezentate modelele 66 și 77. În partea stângă e 66-ele și în dreapta e 77-ele. Se poate observa că nu diferă foarte mult ca aspect. Despre modelul de față trebuie spus că vine pe două culori, în România. Ecranul e unul măricel de 2,7 inci și în opinia mea nu o să aveți probleme în a vedea filmele HD pe el.

Cel din dreapta e ST 77

Specificaţii tehnice

Senzorul lui ST77 este unul de tip CCD și e capabil de a fotografia la 16 megapixeli și de a filma 720p. Pozele sunt salvate cu informații exeif, iar filmarea poate fi salvată ca *.avi. Dispunând de PictBridge o să puteți scoate pozele mai eficient fără a conecta aparatul la PC. Pentru a transfera informațiile puteți alege USB-ul sau cardul.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine și vine în două culori; nu costă deloc mult, având un raport foarte bun între calitate și preț; are zoom optic de 5x, iar cel digital e tot atât; a fost testat cu mai multe sisteme de operare și declarat compatibil cu Windows XP sau mai nou și cu Mac OS 10.4 sau mai nou; greutatea aparatului e una mică.
Contra: nu vine cu HDMI, însă fiind un aparat ieftin era de așteptat lipsa acestui aspect.

Concluzie

Dacă o să mergi în o mică excursie și ai nevoie de un bagaj lite atunci nu trebuie să lipsească această cameră deoarece are o greutate mică de undeva la 100 de grame. În momentul ed față nu e prezent un preview video cu acest model, dar să sperăm că modelul va fi cumpărat de cât mai multe persoane așa încât să apară cât mai multe clipuri și poze pe internet.

Te-ar mai putea interesa