Samsung ST66, cameră foto la reducere

Actulizare 25.03.2013: Aparatul Samsung ST66 are o reducere de 150 lei și costă 249 lei, iar de restul banilor poți să-ți cumperi un card de memorie compatibil.

Articolul din 6.05.2012:
Samsung ST 77 e un model destul de bun însă aparatul foto digital Samsung ST66 e destul de asemănător ca și caracteristic și are un preț mai mic cu vreo 40-70 lei. Momentan vine în 3 culori care sunt negru (black), pink (roz) și blue (albastru), iar prețul e unul mic deoarece în magazine poate fi procurat la un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate vedea că Samsung ST66 e un gadget care arată destul de bine și e oarecum asemănător cu modelul 77. Vine pe mai multe culori, iar în imaginile de alături e varianta pe black. Ecranul său e unul de 2,7 inci și asta înseamnă că o să puteți urmări filmele la o calitate bună chiar și pe ecran. Dintre toate culorile disponibile probabil că eu aș alege modelul pe negru deoarece are un aspect mai clasic.

Cel din stânga e ST 66

Specificaţii tehnice

Samsung ST66 are un senzor CCD de 16,1 MP și asta înseamnă că pozele vor ieși la o calitate foarte bună, iar filmările pot fi captate la calitate HD. Normal că suportă carduri și fișierele pot fi transferate prin acest card ori prin USB. Din păcate sunetul înregistrat e unul mono, însă la 400 lei nu cred că putem avea pretenții pentru stereo, încă.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă mult și de aceea are un raport dintre preț și calitate foarte bun; vine de la un brand renumit, adică de la Samsung; senzorul e unul de 16 megapixeli și este chiar și capabil de a filma HD cu sunet; fișierul în care e salvată filmarea e de tip *.mjpeg și e un format care poate fi citit de multe televizoare moderne. Un alt plus ar putea fi considerat ecranul său de 2,7 inci care vă facilitează vizionarea pozelor ori filmărilor capturate. Greutatea gadgetului nu e nici ea mare deoarece cântărește undeva la 100 grame dar fără accesorii.
Contra: dimensiunea maximă a unui fișier filmat poate fi de maxim patru giga.

Concluzie

ST 66 e un aparat cu PictBridge și multe alte funcții de care o să vă folosiți ori nu și vine dotat chiar și cu zoom de 5x atât optic cât și digital. Alături e o filmare din care sper să vă faceți o opinie despre ce poate aparatul de față. Se poate vedea că se descurcă de minune și sper ca în perioada următoare să apară și un review video pe care să-l postez aici.

Te-ar mai putea interesa

7 comentarii la „Samsung ST66, cameră foto la reducere”

  1. Samsung st66 functioneaza aproape ireprosabil . Multumit deplin de functiile lui , de calitatea imaginiii……De recomandat!

  2. L-am cumparat pe la jumatatea lui 2012 cu 199 lei de la flanco mai mult din cauza pretului. Comparativ cu canon ixus 80 pe care il am din 2008 e slabut la fotografii, singurul loc unde sta mai bine fiind filmarea hd.
    Pret de achizitie bun,calitatea foto mediocra,culori cam exagerate.

  3. La costa doar 249,90 LEI. Fara nici o reclama,dar are preturi foarte bune.Am cumparat multe de la ei si la alte magazine pretul diferea foarte mult.Cautati un produs ,sa vedeti diferenta de pret.

  4. Păi eu la magazinul de care zici am pus link, dar acum un an când a apărut a costat mai mult.

  5. e super aparatul dar mi-a intrat p;raf undeva la obiectiv si nu mai iese obiectivul.mor de ciuda.am incercat sa suflu cu un spray cu aer dar fara succes.sunt pe undeva unde service nu prea exista…

  6. un aparat super bun.sun foarte incantat de rezolutia pe care o are.o buna alegere

Comentariile sunt închise.