Samsung ST 200F

Acest aparat foto digital Samsung ST 200F Black e un model recent lansat și poate fi găsit sub numele de Smart ST200F. Deci nu e vorba de o cameră foto obișnuită ci de una Smart. În mare, are un senzor CCD de 16.1MP, OIS, suport pentru carduri de tip SD (dar și altele), zoom optic puternic (10x) etc. Față de predecesorii, aceasta aduce tehnologia Wi-Fi Direct, zoom 10x, Mobile Link, recunoaștere inteligentă automată 2.0, ecran de 3 inci și diverse funcții și setări cu care puteți realiza fotografii artistice. Cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi puteți uploada fotografiile direct pe Facebook sau să le trimiteți pe telefon sau tabletă prin Mobile Link de la Samsung. Trebuie să menționez că are un procesor de imagine foarte bun, poate filma 720p și are un design elegant și subțire. ST 200F are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

După cum am precizat și sus, are un senzor CCD de 16.1 MP cu care puteți realiza fotografii excelente de la distanțe medii spre mari. Calitatea fotografiilor se datorează procesorului de imagine OIS și obiectivului său de 27 mm. Pe partea de control al fotografiei Samsung ST200F are balans alb, presetări, sensibilitate ISO Auto/80-3200, declanșare auto și detectarea feței. Filmările pot fi realizate la calitate maximă 720p cu sunet în format mp4. Din păcate filmările nu pot depăși 4GB sau 20 de minute. deci ar fi recomandat un card de 8 GB. Are conectivitate USB și ieșire audio video (ca la oricare alt model). Nu are nevoie de ieșire HDMI cât timp filmează doar HD.

Ca și caracteristici speciale are: Cloud, Emailing (puteți trimite mail-uri cu fotografii direct de pe aparat), Smart Auto 3.0 dar și altele. Se poate observa că aceste dotări nu pot fi găsite pe alte modele și deci prețul său e oarecum justificat.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o carcasă subțire și robustă, ecran generos cu rezoluție ideală pentru a partaja fotografiile, poate filma la calitate 720p, se folosește de un acumulator propriu Li-ion, are Wi-Fi Direct motiv pentru care puteți spune adio cablurilor.

Minusuri: putea fi mai accesibilă.

Concluzie

Acest Samsung ST 200F e unul dintre acele aparate de ultimă generație și să sperăm că vom vedea tehnologie Wi-Fi și pe alte aparate similare, poate chiar mai ieftine. Pentru a vă face o idee despre el, am pus un clip cu modelul pe roșu:

Te-ar mai putea interesa