Samsung SMX-F70

Dacă eşti în căutarea unei camere video ieftine atunci camera video Samsung SMX-F70 pe negru e una dintre cele mai ieftine variante care să vină cu înregistrare la calitate HD. (Ştiu că are 5 megapixeli, dar nu poate mai mult de 720p la partea de video). A apărut cam în aceeaşi perioadă cu modelul HMX-Q10 care poate înregistra Full HD şi costă tot cam atât. Dacă vreţi să admiraţi rezultatul filmării pe un laptop sau pe un HDTV atunci trebuie să ştiţi că nu puteţi folosi HDMI-ul deoarece nu are aşa ceva, ci alte porturi cu care e dotat aparatul.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acest preţ depinde de promoţiile magazinelor şi s-ar putea fi mai mare sau mai mic. În opinia mea acesta e un preţ pentru un aparat care poate filma la înaltă definiţie şi poate capta poze la 5 megepixeli.

Poze

Din faţă
Lateralul

Specificaţii tehnice

Samsung SMX-F70 are un senzor CMOS de 5 megapixeli, dar rezoluţia maximă de filmare e 1280 pe 720, iar cea maximă de fotografiere e 1696 x 954 (1,6 milioane pixeli).

Fişerele captate sunt salvate pe card, iar aparatul suportă multiple tipuri de carduri cum ar fi SD, SDHC şi SDXC. Filmele sunt salvare în format h.264, iar pozele în jpeg.

Rezultatul filmării poate fi admirat pe ecranul LCD de 2,7 inci din dotare, pe un laptop (prin intermediul cardului sau conexiunii USB) sau dacă nu pe un TV prin video composite.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un pachet bogat (curea de mână, cablu USB, cablu audio-video etc), poate filam HD, e ieftin, zoom-ul este excelent (cel optic e de 52x, iar cel digital e de 130x). Alte plusuri ar fi greutatea mică de circa 200 grame, compatibilitatea cu toate sistemele de operare Windows şi autonomia mare (circa două ore la rezoluţie HD).
Contra: nu filmează la calitate 1080p şi nu are HDMI. (HDMI-ul ar fi fost de folos pentru a viziona la calitate digitală a filmărilor cu sunet.)

Concluzie

Samsung SMX-F70 este un aparat video de ultimă generaţie, iar alături puteţi admira un test de zoom pentru a vedea că zoom-ul optic e de calitate. Despre faptul că nu filmează 1080p aş putea spune că e un avantaj deoarece aşa nu o să fiţi tentaţi să umpleţi rapid cardul cu filmări 1080p.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Samsung SMX-F70”

  1. As dori si eu sa aflu unde ati gasit dvs. aceasta camera la 499 ron ? As dori si eu sa aflu , ca peste tot unde o caut are undeva la 649 ron ( si in cazul emag.ro ) , exceptie facand , care are 549 ron , dar stocul epuizat. Daca gasiti la 499 ron , doresc reply. ( oricum doresc relpy 🙂 ) Stima .

Comentariile sunt închise.