Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung SMX-C24

Un aparat video accesibil e camera video Samsung SMX-C24 black care e recomandată de senzorul de 680 mii pixeli, faptul că are hard și că i se poate introduce un card de memorie. Vine ca o alternativă la Samsung HMX-T10BP și are un preț bun Vezi prețul special de azi. Ceva destul de interesant e și butonul dedicat Youtube-ului prin care apăsându-l veți urca filmarea direct pe Youtube fără a fi nevoiți să mutați fișierele pe un laptop sau desktop.

Poze

E foarte mică

Specificaţii tehnice

Samsung SMX-C24 e un aparat video care are un senzor de 680 mii pixeli. Stă foarte bine la capitolul memorie deoarece are posibilitatea de a înregistra clipurile pe memorii SD sau SDHC și are un hard de 16 giga. Înregistrarea clipurilor se face în format h.264, deci puteți să fiți siguri că fișierele vor fi al cea mai bună rezoluție și cea mai mică mărime. Pozele captate sunt salvate în format JPEG. Stă destul de bine la capitolul zoom, având un zoom optic de 8x și unul digital de 1200x. Are și un ecran LCD de 2,7 inci care are 230 mii puncte, iar pe partea de conectivitate are USB. Bateria camerei ține undeva la 160 minute și zic că este destul de mult. Are undeva la 145 greme ș ica o caracteristică specială ar fi faptul că poate fi încărcată pe USB.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, prețul este unul acceptabil, are un ecran LCD destul de mare, are zoom optic destul de bun, poate fotografia, iar codecul în care se filmează e unul de actualitate.
Contra: nu are HDMI.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Cel mai bun preț e undeva la 499 lei și nu cred că o să găsiți ceva similar la un preț mai bun. Samsung HMX-T10BP ar fi o alternativă la camera prezentată în acest mini review și dacă aveți ceva mai mulți bani atunci ar fi fost (nu se mai găsește în oferta magazinelor online) indicată deoarece era mai bună… la unele capitole.

Concluzie

Camera video Samsung SMX-C24 black e pentru acele persoane care vor merge în vacanță și vor un aparat video cu care să filmeze cele întâlnite la destinație ca să le aibă ca amintire. Poate fi folosit și fără PC în sensul că puteți uploada filmele pe YouTube prin apăsarea unui buton dedicat și astfel nu mai pierdeți timpul cu prea multe setări pe PC.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu