Samsung SM-G7105 Galaxy Grand 2 4G

Pentru cei care sunt în căutarea unui telefon cu ecran mare de 5,25 inci, Android 4.3 și multe facilități există un telefon superb numit Samsung Galaxy Grand 2. Varianta LTE a acestuia e Samsung SM-G7105 Galaxy Grand 2 4G, iar lucrul deosebit cu care vine în plus e suportul 4G, adică suport pentru viteze mai mari pe Internet pentru cei cu abonament.
Mulți consideră acest gadget ca fiind un telefon însă eu zic că e phablet, adică o combinație între telefon și tabletă.

Dacă te impresionează și vrei să achiziționezi acest dispozitiv atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi primind un aparat de ultimă generație cu o mulțime de facilități integrate.
Pentru a vă face o părere despre cum arată modelul alb am pus alături o poză cu el, iar dacă sunteți interesați de alte culori atunci e disponibil pe negru și roz… pe lângă negru.

Modelul alb
Modelul alb

Pe partea de specificații are un procesor (CPU) quad core Qualcomm Snapdragon 400 MSM8226, GPU Qualcomm Adreno 305 și 1,5 giga de RAM. Deci, datorită acestor caracteristici o să puteți naviga pe Internet și să vă jucați fără sacadări. Browsere precum Opera Mini sau Chrome vor rula fără sacadări, iar la taburi o să puteți deschide mai multe.
Ecranul e unul superb datorită faptului că e mare și că are o rezoluție HD de 1280×720 pixeli cu o densitate de 280 ppi.
Bateria e una de 2600 mAh, iar asta înseamnă că o să țină destul de mult… 17 ore dacă vorbiți mult și 370 ore în mod de veghe.

Modelul acesta e unul dintre cele mai bune gadgeturi de pe piață deoarece are ecran mare, hardware rapid și autonomie crescută… aceste lucruri putând fi văzute și de mai sus.
Portabilitatea e decentă deoarece nu intră prea bine în buzunar… având un ecran mare, dar bateria ține mult, după cum a fost menționat și în paragraful de mai sus.

Gadgetul Samsung Galaxy Grand 2 vine ca o soluție pentru cei care nu sunt deciși ce să aleagă între tabletă și telefon.
Dacă vreți să vă faceți mai bine o părere despre cum arată și ce poate vă recomand clipul de alături care e unul extraordinar de bine realizat.

Te-ar mai putea interesa