Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung SF310

Un laptop Samsung SF310 ca acesta poate fi o alternativă foarte ieftină la un MacBook sau mai știu eu ce laptop. Este un model pentru un buget redus ce vine cu sistem de operare Windows 7. Specificațiile sunt decente pentru prețul oferit și vine cu un design plăcut. Tastatura este și a foarte bună în special dacă o folosiți des pentru că materialul din care este realizată este bine ales. Porturile sunt poziționa exact unde trebuie astfel încât să nu deranjeze utilizarea lui și să fie și la îndemână. Autonomia este și ea bună, mai precis bateria scoate undeva la 4-6 ore. ORicum Windows 7 scoate cam tot din el și nu recomand Windows XP sau Vista. Samsung SF310 are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar dacă doriți un laptop mai mare de la același producător și pentru aceeași bani atunci recomand modelele RC710 şi RF510E.

Poze

Deschis

Capac

Specificații tehnice

Procesorul este unul Corei3 model 380M care are tehnologie 32 nm, o frecvență de 2.5 GHz și un cache de 3 MB. Capacitatea memoriei RAM DDR3 1066MHz este de 4 giga care din păcate nu mai poate fi mărită. Ecranul de 13.3 inci are o rezoluție HD+ de 1366 cu 768 pixeli și e unul de tip LCD LED. Hardul este de 320 de giga la 5400 RPM. Acest laptop Samsung SF310 vine cu două plăci video pentru mai multă autonomie și o performanță ridictă în jocuri sau aplicații 3D. Cea dedicată nVIDIA GeForce 310M are o memorie video de 1 giga și este un model pe 64 de biți, iar cea integrată Intel HD Graphics vine împreună cu procesorul și o puteți utiliza pentru vizionarea de filme Full HD și HD.

Pe partea de multimedia, porturi și comunicații Samsung SF310 vine cu unitate DVD, difuzoare stereo de 3 W, cameră web, cititor de carduri, port VGA, mufă RJ-45, ieșire audio, microfon, trei USB-uri 2.0, port HDMI și Wi-Fi. Datorită dimensiunilor nu prea generoase, nu are tastatură numerică.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Samsung SF310 este destul de ușor (2 kilograme), sistem de operare foarte bun în special că e pe 64 de biți, autonomia tinde spre 8 ore și configurația dă posibilitatea să joci chiar și câteva jocuri.

Ca minusuri: touchpad-ul este cam mare pentru un laptop așa de mic iar când dorești să scri ceva de multe ori dai peste el. O soluție ar fi utilizarea unui mouse.

Concluzie

Acest laptop Samsung SF310 este un model reușit din majoritatea punctelor de vedere, iar dacă doriți să vizionați filme pe acesta vă recomand un sistem audio deoarece difuzoarele sunt de doar 3 W.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu